Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro

Loredana Chivu a pus punct relației cu iubitul care părea că o face cea mai fericită, după ce acesta a cerut-o de soție.

08 mart. 2023, 16:36
Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro
Loredana Chivu s-a despărțit de logodnicul ei

Loredana Chivu s-a despărțit de iubitul ei, după ce în urmă cu numai câteva săptămâni acesta i-a oferit un inel de logodnă. Diva părea să fie mai fericită ca niciodată alături de fostul partener, dar relația lor a ajuns în cele din urmă la final.

Vestea a fost una neașteptată, iar cea care a făcut anunțul a fost chiar ea, pe rețelele sociale. Blondina este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește cu urmăritorii ei toate momentele importante. La fel s-a întâmplat și de această dată, vedeta mărturisind într-un InstaStory că a ales să fie fericită de una singură.

Citește și: Nuntă în showbizul românesc! Loredana Chivu se mărită. Cât costă inelul pe care l-a primit de la viitorul ei soț

„Sunt singură! Sunt fericită, pentru că sunt singură prin alegere, nu din întâmplare”, a spus Loredana Chivu.

Vedeta s-a logodit chiar la pertrecerea pe care a organizat-o de ziua ei, atunci când fostul partener i-a oferit un inel de logodnă în valoare de circa 90.000 de euro. Totuși, lucrurile se pare că au luat o altă întorsătură și s-a ajuns la despărțire.

Citește și: Loredana Chivu, operată de urgență. Anunţ de pe patul de spital: „Aveți grijă de sănătatea voastră”

Loredana Chivu, pe patul de spital

Vedeta a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta a anunțat pe rețelele sociale că s-a confruntat cu o problemă la rinichi și a fost nmevoită să se opereze de urgență. Acum se simte mai bine, iar fanii i-au trimis sute de mesaje de încurajare.  Chiar dacă traversează o perioadă mai dificilă, aceasta rămâne puternică și optimistă în privința vieții sale.