Loredana s-ar afla în spatele scandalului izbucnit între Ștefan Bănică Jr. și Florin Salam. De la ce a pornit confictul

Florin Salam i-a aruncat replici tăioase lui Ștefan Bănică Jr, după ce manelistul a aflat că acesta l-a vorbit foarte urât.

31 dec. 2021, 09:59
Loredana s-ar afla în spatele scandalului izbucnit între Ștefan Bănică Jr. și Florin Salam. De la ce a pornit confictul

Florin Salam i-a transmis recent lui Bănică, printr-un clip pe Tik Tok, să nu îi mai pomenească numele, mai ales când nu e prezent, și să-și vadă de treaba lui.

Ieri vă spuneam că, cu an în urmă, un concurent X Factor din echipa Loredanei, Adrian Petrache, trebuia să cânte în finala concursului alături de Florin Salam. Manelistul a avut niște probleme și nu a mai putut ajunge și a anunțat în ultimul moment. Acest lucru l-ar fi făcut pe Ștefan Bănică Jr. să îl critice într-un mod jignitor.

Și, totuși, nu de aici a pornit tot scandalul. Episodul acesta a fost cumva uitat. De fapt, în a doua zi de Crăciun, Florin Salam și Loredana au participat la un eveniment, iar jurata de la X Factor i-a mărturisit acestuia că Ștefan l-ar fi vorbit urât de fiecare dată când îi aude numele, potrivit Cancan.

Dezvăluirile Loredanei l-ar fi supărat foarte tare pe Florin Salam, care a decis să-l ironizeze în public pe Ștefan Bănică.

Iată ce i-a spus Florin Salam lui Ștefan Bănică Jr:

„În general bociii se respectă mai mult ca valorile. Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine. Tu cânți de două ori pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. De Crăciun și a doua zi, de Sfântul Ștefan. Apoi ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru asta. Ce e drept, ai jucat în Liceenii, mamă, în ce fel ai jucat și acolo, de la Sol Major.

Îl respect așa. Are melodia aia cu Veta. Să nu mai vorbească de mine, măi. Nici eu nu vorbesc de nimeni. Fiecare are greșelile lui, soarta lui, unul e mai liniștit, altul e mai bogat. Nu te murdări, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher. Vezi de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebui să-ți ceri scuze, dacă mă întrebi pe mine, pentru că mi-ai pomenit numele. Mi-am adus aminte că trebuia să-ți dau o replică, că altfel nu-ți pomeneam numele. Ce crezi, te și ridic prin vorba asta. Îți iei trei nunți”, a spus Florin Salam într-un video postat pe Tik Tok.