Lorena Buhnici a comis-o din nou: „Bame, praz… asta e mâncare de săraci”. Oana Roman o taxează: „Ai un minim de bun simț”

Lorena Buhnici a comis-o din nou. Nu doar fostul prezentator de la Pro TV a gafat-o, ci şi soţia lui. Cei doi sunt în atenţia publicului, care îi taxează dur, în urma cuvintelor jignitoare folosite la adresa unor categorii de oameni.

02 aug. 2022, 13:56
Lorena Buhnici a comis-o din nou: „Bame, praz… asta e mâncare de săraci”. Oana Roman o taxează: „Ai un minim de bun simț”
Lorena Buhnici a comis-o din nou

Lorena Buhnici a comis-o din nou. Oana Roman a reacționat pe Instagram la o declarație a soției lui George Buhnici, care, într-un interviu publicat pe YouTube, îi spune acestuia că nu-i plac bamele și prazul, și le cataloghează drept „mâncare de săraci”.

Citeşte şi: Primele imagini cu George Buhnici după „scandalul vergeturilor”. Ce-i face, zilnic, soţia sa, Lorena FOTO

Lorena Buhnici a comis-o din nou

Întrebată de George Buhnici care este mâncarea românească care nu îi place deloc, soția lui răspunde: „Bame, praz… de-astea. Nu le înțeleg. Cred că asta e mâncare de săraci”. George Buhnici o aprobă și îi răspunde apoi imediat „Da!”.

Oana Roman a reacționat pe Instagram în legătură cu aceste afirmații şi o taxează dur pe soţia lui George Buhnici. „Doamna spune că meseria ei este să facă PR și comunicare. Are însă probleme serioase de comunicare personală. De exemplu, disprețuiește săracii. Și spune: Nu-mi plac bamele și prazul, e mâncare de „săraci”. Și o spune senin! Iar soțul râde încântat. Ce n-au înțeles dânșii e că sărăcia constă în altceva și dacă ai un minim de bun simț nu disprețuiești „săracii” și nici o altă categorie de oameni”, a spus  Oana Roman pe reţelele de socializare.

Soţia lui George Buhnici a jignit o femeie la mare

Se pare că nu doar bărbatul are o problemă cu femeile care au vergeturi sau kilograme în plus, ci şi Lorena, partenera lui. Aceasta a publicat pe Facebook un mesaj răutăcios la adresa unei doamne mai …plinuțe!

Fără să stea prea mult pe gânduri, Lorena Buhnici a și fotografiat-o pe femeia în cauză, publicând ulterior imaginile pe contul său de socializare, alături de un mesaj extrem de dur. Lorena a numit-o pe doamna respectivă nici mai mult nici mai puțin decât „balenuță”, comentând pe marginea „siluetei greu de ținut în frâu”.

Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook. În încurajarea sa a venit nimeni altul decât George Buhnici, care s-a grăbit să dea like postării.