Lorena Buhnici îi ia apărarea soțului în scandalul izbucnit. Prima reacție după ce George Buhnici a spus că merge la mare ca să vadă „piele fără vergeturi”

George și Lorena Buhnici au ajuns să fie printre persoanele despre care se discută cel mai des în ultimele zile, după ce vloggerul a transmis public că el merge la mare ca să vadă "piele fără vergeturi" și le-a transmis femeilor cu kilograme în plus să investească "în săliță".

19 iul. 2022, 19:23
Lorena Buhnici îi ia apărarea soțului în scandalul izbucnit. Prima reacție după ce George Buhnici a spus că merge la mare ca să vadă „piele fără vergeturi”

Lorena Buhnici a încercat să-și scuze soțul și să dea vina pe cei care au scos din context declarațiile făcute de acesta.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram, în apărarea soțului său.

Declarațiile lui George Buhnici care au scandalizat internetul: „Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

În interviul controversat, George Buhnici a spus că bărbații merg la mare să vadă femei frumoase, nu piele cu vergeturi. Acesta le-a sugerat celor aflate în această situație să investească mai mult timp în mersul la sălile de fitness.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să fi și consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, este declarația controversată a lui George Buhnici.

Buhnici a făcut și o glumă pe seama soției sale, Lorenda, despre care a zis că arată ca o minoră. ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”. Lorena Buhnici a apărut apoi în cadru râzând, iar soțul ei a pus-o să facă o piruetă în fața camerei: „Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” „25”, spune reporterul, iar Buhnici insistă: „25, mulțumesc”.

Citește și CNCD îl anchetează pe George Buhnici după declarațiile controversate. „Nu întâmplător suntem pe primele locuri la mame minore și trafic de persoane”

Citește și Alina Eremia îi dă replica lui George Buhnici după declarațiile controversate despre cum ar trebui să arate femeile: „Nu costă nimic, jur”