Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Rolul avut de soţia lui Patrick Mouratoglou: „Da, sigur că era geloasă!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susţine că soția geloasă a antrenorului francez Patrick Mouratoglou ar fi sabotat-o pe Simona Halep, depistată dopată anul trecut, la US Open.

30 ian. 2023, 20:38
Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Rolul avut de soţia lui Patrick Mouratoglou: „Da, sigur că era geloasă!”
Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Rolul avut de soţia lui Patrick Mouratoglou: "Da, sigur că era geloasă!"

Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Dumitru Dragomir spune că este posibil ca scandalul de dopaj să fi apărut la cererea soției lui Patrick Mouratouglou, care s-ar fi răzbunat astfel pe Simona Halep.

„Dar pot să bag mâna în foc că Simona Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui patrick Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă. Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cine este bărbatul cu care Simona Halep a mers în Dubai. Fanii au felicitat-o imediat: „Noul iubit? Așa da!”

După ce Simona Halep l-a angajat pe antrenorul francez, soţia acestuia, Ada Mouratouglou, a dat de înţeles că românca dorește să aibe o relație cu soțul ei. „D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Mouratoglou.

Citeşte şi: Motivul real pentru care Simona Halep a divorţat. „Asta i s-a întâmplat şi lui Gică Hagi!”

Altfel, Dumitru Dragomir e convins însă că Simona Halep nu va scăpa de suspendare. „Nu are nicio șansă pentru că e româncă! Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei”.