Lovitură de TEATRU în dosarul de VIOL al lui Cristiano Ronaldo. ANUNŢ-BOMBĂ făcut de poliţia din LAS VEGAS

Cristiano Ronaldo ar putea răspunde întrebărilor poliției americane, printr-o videoconferință sau prin corespondenţă.

10 oct. 2018, 11:02
Lovitură de TEATRU în dosarul de VIOL al lui Cristiano Ronaldo. ANUNŢ-BOMBĂ făcut de poliţia din LAS VEGAS

Cristiano Ronaldo a renunțat la vacanța obișnuită din pauza de amicale și Nations League și se concentrează pe a-și construi apărarea în ancheta de viol deschisă de poliția americană.

„Nu există o dată precisă. Ronaldo e în afara Statelor Unite și ar trebui să-l interogăm. Pasul este absolut important pentru cine anchetează un delict. E nevoie să punem întrebări unei persoane acuzate ca să înțelegem ce s-a întâmplat și să decidem cum acționăm”, a anunţat un oficial al poliţiei din Las Vegas.

Anamaria Prodan, DECLARAŢIE SCANDALOASĂ despre acuzaţiile de VIOL aduse lui Cristiano Ronaldo

Purtătorul de cuvânt al LVMPD, Departamentul poliției metropolitane din Las Vegas, i-a răspuns și lui Leslie Stovall, avocatul Kathrynei Mayorga, victima presupusei agresiuni sexuale din 2009: „Nu e adevărat că am rătăcit probele. Nu a dispărut niciuna din dovezile strânse la dosar atunci, procesul verbal, lenjeria intimă și articolele vestimentare predate”.

Imaginile care îl incriminează pe Cristiano Ronaldo. Momentul când acesta flirtează cu femeia ce îl acuză de viol a fost filmat VIDEO

Starul lui Juventus are mai multe variante de interviu: răspunde în scris întrebărilor și transmite documentele avocaților, iar dacă acceptă să fie interogat live, probabil va participa la o conferință video, nefiind obligat să se deplaseze în SUA decât dacă va fi învinuit în mod oficial.