Lucian Mîndruță, simptome grave după ce s-a infectat cu Covid-19. „Zero somn, frisoane. Nu pot să merg mai mult de 10-20 de metri”

Lucian Mîndruță a anunțat acum două zile că a fost depistat pozitiv Covid-19 și că a ajuns la spital, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid!

10 iun. 2022, 19:07
Lucian Mîndruță, simptome grave după ce s-a infectat cu Covid-19. „Zero somn, frisoane. Nu pot să merg mai mult de 10-20 de metri”
Lucian Mîndruță, simptome grave după ce s-a infectat cu Covid-19

Lucian Mîndruță, simptome grave după ce s-a infectat cu Covid-19. Realizatorul TV a ajuns în a treia zi de boală, iar printre simptomele experimentate de acesta se numără febra, oboseala și durerea de cap.

Lucian Mîndruță a renunțat de tot la alcool. Motivul pentru care a luat decizia radicală: „L-am văzut murind!”

„Ziua a doua de Covid dupa zero somn azi-noapte, cu frisoane care m-au facut sa ma bag in pat cu echipamentul de ciclism de iarna…

Parca e un pic mai bine. Nu mai vine sa ma dau cu capul de pereti de durere, doar as vrea sa-l desfac, ca pe o conserva, sa vad ce e inauntru de doare atat de rau.

Cea mai buna veste este ca plamanii nu sunt afectati. Stiu pentru ca la inceputul epidemiei mi-am luat un Garmin cu monitorizarea oxigenarii si azi-noapte l-am lasat sa inregistreze. Peste 96, ceea ce e decent.

Nu pot sa merg mai mult de 10-20 de metri prin casa, pentru ca ma ia oboseala si ma duce pe pilot automat in pat. Dar macar mi-a revenit cheful sa deschid calculatorul.

Azi-noapte am vazut (de fapt auzit) vreo cinci sezoane din Big Bang Theory. Si gata, nu mai suport. Ceva recomandari pentru binging – pe vesel si pozitiv – aveti si pentru mine?”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

Lucian Mîndruţă, cuvinte emoţionante despre tatăl lui: „Te salut cu durerea de a nu te fi cunoscut atât de bine…”

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 389 cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19, cu 48 mai mult faţă de ziua anterioară. 44 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 21 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unităţile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secţii cu COVID-19 este de 456 cu 22 mai mult faţă de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 53 persoane, cu 5 mai mult faţă de ziua anterioară. Dintre cei 53 pacienţi internaţi la ATI, 48 sunt nevaccinaţi. Din totalul pacienţilor internaţi, 41 sunt minori, toţi fiind internaţi în secţii, cu 1 mai puţin decât în ziua anterioară şi 0 la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

În intervalul 09.06.2022 (10:00) – 10.06.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 4 decese (3 bărbaţi şi 1 femeie), dintre care 2 decese raportate anterior intervalului de referinţă. Dintre cele 4 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 70-79 de ani şi 3 la categoria de vârstă peste 80 de ani. Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care prezentau comorbidităţi. Din totalul de 4 pacienţi decedaţi, 3 au fost nevaccinaţi şi 1 vaccinat. Până astăzi, 65.706 persoane diagnosticate cu infecţie cu SarsCov-2 au decedat.