Lucrul total neaşteptat pe care l-a făcut Cristina Ciobănaşu imediat ce s-a întors din vacanţă. Unde a făcut prima oprire

Cristina Ciobănașu s-a întors recent din vacanța de sărbători pe care a petrecut-o pe o insulă exotică din Caraibe. Imediat ce a coborât pe pământ românesc, actrița din “Adela” a oprit la un salon de înfrumuseţare.

14 ian. 2022, 23:16
Lucrul total neaşteptat pe care l-a făcut Cristina Ciobănaşu imediat ce s-a întors din vacanţă. Unde a făcut prima oprire

Cristina a postat pe reţelele sociale o poză de la salon şi le-a explicat urmăritorilor ei că „se face drăguţă” pentru că are o întâlnire importantă. Tânăra iubește din nou, după ce s-a despărţit de Vlad Gherman, dar este extrem de discretă cu noua relaţie. Despre noul ei partener nu se ştiu prea multe decât că se numelte Alexandru Mureşan.

Cristina Ciobănaşu, întâlnire cu canapeaua

Anunţul că „se face drăguţă” pentru că are o întâlnire importantă le-ar fi putut da fanilor de gândit dacă frumoasa actriţă nu ar fi venit şi cu o completare: „Nu de alta, dar am întâlnire cu canapeaua„.

Întoarcerea în țară nu a fost lipsită de peripeţii. Cristina a întâmpinat câteva probleme cu bagajele, care nu au ajuns în același timp cu ea.

Cristina Ciobănaşu

Actrița și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu aproape cu an, după o relație care a durat aproximativ nouă ani. Deși fanii au sperat ca cei doi să se împace, acest lucru nu s-a întâmplat, dar au rămas în relații bune. În prezent, prezintă împreună emisiunea CulTour de pe Happy.

Despre faptul că fosta lui iubită are o nouă relaţie Vlad Gherman a aflat chiar de la Cristina. Recunoaşte că nu i-a picat bine, dar o înţelege că a simţit să facă lucrul ăsta.

Citeste si Anamaria Prodan rupe tăcerea, e CUTREMUR în showbiz: „Dormeau în paturi separate”

Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman pe YouTube.

Vlad Gherman şi Oana Moșneagu, un nou cuplu în showbizul românesc?

Dacă Cristina Ciobănaşu are o relaţie asumată, cu Vlad Gherman lucrurile nu stau la fel. Există zvonuri că actorul ar forma un cuplu cu Oana Moșneagu, una dintre protagonistele serialului “Adela”. Cei doi petrec mult timp împreună, așa cum se poate vedea și în imaginile din mediul online.

În urmă cu câteva luni, Oana a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația pe care o are cu Vlad Gherman precizând că nu este vorba decât despre o bună prietenie.

Citeste si Simona Traşcă, snopită în bătaie de iubit: „Am văzut moartea cu ochii”. De la ce a pornit totul

Eu, Mara Oprea, Vlad și Alecs Dunaev am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm ‘Adela’ la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți. Ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit”, a declarat Oana Moșneagu pentru VIVA