Lucruri dezgustătoare pe care le fac toate femeile, dar nu vor recunoaşte în veci VIDEO

Bărbaţii şi femeile tind să facă lucruri dezgustătoare. Diferenţa dintre bărbaţi şi femei este că bărbaţii sunt mai deschişi în ceea ce priveşte comportamentul lor dezgustător. Femeile tind să ascundă aceste acţiuni.

13 mai 2018, 05:18
Lucruri dezgustătoare pe care le fac toate femeile, dar nu vor recunoaşte în veci VIDEO

Acestea au impresia că nimeni nu va şti vreodată ce au făcut, scrie dot.ro. Ceea ce multe femei nu înţeleg, totuşi, este că aceste acţiuni ajung să le pună sănătatea în pericol. Crezi că eşti o persoană curată şi că nu se poate aplica şi în cazul tău?

Citeşte şi 8 lucruri pe care bărbaţii nu vor să le afle de la femei. Daca i le spui s-ar putea să se supere!

Se pare că 50% dintre oameni au bacterii care trăiesc în nasul, gâtul, părul şi pe pielea lor. Cercetătorii din Londra au raportat că doar o rutină simplă ca spălatul mâinilor poate preveni moartea a milioane de oameni.

ată care sunt doar câteva dintre lucrurile scârboase pe care le fac fetele atunci când sunt singure, şi pe care nu le vor recunoaşte niciodată:

1. Folosesc mostrele din magazin
Eşti în magazin şi găseşti un raft plin de mostre de cosmetice. O iei puţin razna încercând mascară, rujul şi pudră şi apoi te porţi ca şi când nu s-a întâmplat nimic.

2. Nu îşi curăţă niciodată pensulele de machiaj
Foloseşti mereu aceleaşi pensule, fără să le cureţi? Au ajuns pensulele tale tari şi ţepene? Sunt de multe ori ude sau în condiţii de umezeală, cum ar fi în baie? Atunci este clar…

3. Nu îşi spală niciodată peria de păr
Simţi uneori că peria ta de păr are o viaţă proprie? Există atât de mult păr pe peria ta încât este greu să mai vezi fundul periei? Îţi aminteşti ziua în care ţi-ai curăţat ultima dată peria? Ai curăţat-o vreodată?

4. Pun fondul de ten înapoi în sticluţa atunci când au turnat prea mult
Ai pompat prea mult fond de ten sau prea mult anticearcăn, ce este de făcut? Pui produsul în exces înapoi în sticluţa pentru că este scump şi nu vrei să risipeşti nimic. Cât de rău poate să fie?

5. Probezi lenjerie intimă sau costume de baie fără lenjerie
Se întâmplă mai des decât crezi. Stratul de lenjerie este gros şi nu îţi oferă rezultatul dorit atunci când probezi un costum de baie, aşa că o dai jos şi te gândeşti – cât de rău poate să fie, îl voi purta pentru doar un minut -.

6. Îţi primeşti animalul de companie în pat
Te simţi singură în pat şi căţeluşul tău vrea să se joace cu tine, aşa că îl laşi să urce în pat şi să doarmă sub pătură cu tine. Ce ar putea fi greşit în asta?

7. Nu îţi speli părul şi trăieşti cu şampon uscat
Pentru a cincea zi la rând te-ai trezit târziu şi nu ai timp să faci duş. Foloseşti şampon uscat pe întregul păr (din nou), îl perii şi speri că nu va observa nimeni că este nespălat.

8. Îţi ştergi greşelile de linia de tus cu salivă
Fetele o fac destul de des: te grăbeşti, iar linia tusului îţi face probleme mari, dar nu mai ai timp să foloseşti demachiant sau apă micelaram aşa că îţi pui degetul în gură şi ştergi greşeală cu puţină salivă.