Luiza ar fi împlinit astăzi 19 ani. Familia fetei a pregătit tort cu poza ei şi speră că se va întoarce acasă

Zi tristă în familia Melencu. Luiza Melencu, prima fată pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a răpit-o, violat-o şi ucis-o în locuinţa sa din Caracal, ar fi împlinit astăzi 19 ani. Familia fetei nu acceptă mărturisirile monstrului din Caracal şi încă speră că Luiza este în viaţă şi că într-o zi se va întoarce acasă. 

RomaniaTV.net
02 dec. 2019, 08:01

La 8 luni de la dispariţia Luizei, rudele fetei cred în continuare că aceasta este în viață și au decis să o sărbătorească în lipsa. Luiza Melencu ar fi împlinit astăzi 19 ani, aşa că mama şi bunicii au pregătit un tort cu poza fetei și i-au invitat la masă pe colegii de liceu şi prietenii Luizei. 

„Anul trecut pe vremea acesta ne pregăteam de majorat, iar acum nu putem să-i spune nici „La mulţi ani!”. Sperăm că de acolo de unde este ne aude şi urările noastre ajung la ea. O aşteptăm cât de curând acasă. Ştie că o iubim şi nu putem decât să-i urăm un simplu „la multi ani!”, a spus mama Luizei.

Mama Luizei a sărbătorit ziua onomastică a Luizei şi în noiembrie de Sfântul Mihail şi Gavril pentru că fata purta şi numele Mihaela. Şi atunci au pregătit tort şi au invitat acasă mai mulţi prieteni şi colegi de liceu de-ai Luizei. 

Nemulţumirea familiei Melencu vine şi pe fondul ultimelor dezvăluiri făcute de Gheorghe Dincă privind moartea Luizei. La ultimele audieri, Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o pe Luiza într-o criza de nervi pentru că fata ce i-am cerut în repetate rânduri să o lase să plece din casa în care era sechestrată. Planul lui Dincă era să o țină pe Luiza la el mai multă vreme. Fata a fost violată sistematic de Dincă și de complicele lui, Fane, după cum însuşi Dincă a povestit.

Cum a fost ucisă Luiza Melencu. Ultimele mărturisiri ale lui Gheorghe Dincă răstoarnă total dosarul Caracal

Săptămâna trecută procurorii DIICOT au reţinut încă un bărbat, apropiat de-ai lui Dincă, pe care l-a acuzat că a violat-o pe Luiza în casa din Caracal. Ulterior, magistraţii au decis arestarea lui Stefan Risipiceanu, zis Fane, pentru 30 de zile.  

Cine este bărbatul reţinut de procurorii DIICOT în dosarul Caracal. Ce relaţie avea cu Gheorghe Dincă

Mama și bunicul Luizei Melencu au mers vineri după-amiază la Palatul Cotroceni, unde au fost primiţi de un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis. După întâlnirea de la Cotroceni, mama Luizei a declarat, la România TV, că a plecat de la Cotroceni dezamăgită, iar bunicul a spus că președintele poate să-i ajute, însă nu vrea.

„Vorbe, promisiuni, nimic concet, preşedintele a fost ocupat, nu a avut timp să se ocupe de noi, ne-a pasat unui consilier care nu era de profesie jurist. Eu nu am înţeles nimic, am purtat un dialog cu doamna avocat, a fost la un pas să nu o primească, am zis că plec dacă doamna nu ne reprezintă… Să fii preşedintele ţării, să ai serviciile la îndemână şi să nu ne spui ceva concet, nu se poate!”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei, la România TV.

Avocata familiei Melencu: Să-i fie ruşine preşedintelui Iohannis!

„Serviciile secrete, SRI, ne-au bulverdat, nu avem încedere în DIICOT. Ce au facut concret pentru noi? Nu suntem naivi să credem ce zice Dincă! Minte! Au făcut înţelegeri! Dincă a fost un pion”, a acuzat Stelain Iordache.

Bunicul Luizei Melencu este supărat şi pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu face nimic în acest caz.

„Ne-a amăgit, ne-a dus cu vorba. A schimbat nişte oameni, dar tot nimic… Nu ne ajută nimeni. E chiar aşa greu la judeţul ăsta, Olt, să se facă ceva? Cu reţelele astea care se ştiu… S-au schimbat şefi de Poliţie, dar cu ce ne încălzeşze pe noi? Nimeni nu face nimic ca să ne ajute”, a mai spus Stelian Iordache.