Lumea interlopă fierbe. "Bodyguardul lui Dumnezeu, răfuială cu Nuţu Cămătaru. "Dacă faci pe domnişoara, trimite-o pe Brazilianca"

Publicat: Marţi, 29 Octombrie 2019 11:57 // Actualizat: Marţi, 29 Octombrie 2019 13:12 // Sursa: romaniatv.net

Mircea Ursu, cunoscut drept "Bodyguard-ul lui Dumnezeu", a decis să se răfuiască celebrul Nuțu Cămătaru, i-a lansat acestuia o serie de provocări cât se poate de nesimţite.

Lumea interlopă din România stă să explodeze după ce, de curând, Mircea Ursu, unul dintre cei mai periculoși oameni din București, membru al grupării Sportivilor a decis să "tranșeze" lucrurile cu marii rivali, Cămătarii, și l-a amenințat pe Nuțu Cămătaru, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Rebecca, fiica lui Sile Cămătaru, ultima aroganţă cu care a înnebunit internetul. Cum s-a pozat tânăra şi ce a scris

Evident, amenințările care i-au fost aduse lui Nuțu Cămătaru nu au fost făcute pe un ton prea amabil, "Bodyguard-ul lui Dumnezeu" făcând totul public, pe contul său de socializare. Mai mult decât atât, Mircea Ursu - care susținea că este în drum spre vila din Snagov a lui Nuțu Cămătaru, pentru a-l pune la punct, acuzându-l că l-ar fi bătut pe un amic de-al său – i s-a adresat cunoscutului lider al grupării Cămătarilor cu apelative feminine, sugerând că rivalul său nu este destul de bărbat pentru a-l înfrunta.

Și, cum supărarea lui Mircea Ursu pe Nuțu Cămătaru a fost suficient de mare, "Bodyguard-ul lui Dumnezeu" i-a oferit și o soluție pentru cazul în care nu va avea parte de lupta pe care și-o dorea. "În cinci minute sunt la tine, la Snagov, să ieși, să vorbești. Dacă nu, trimite-o pe Brazilianca (cea de-a doua soție a lui Nușu Cămătaru, n. red.)... (...) Dacă faci pe domnișoara, trimite-o pe Brazilianca, e mai curajoasă aia decât tine", a spus, printre altele, Mircea Ursu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
08 Aug
noapte 20 °
zi 37 °
Ultimele joburi adaugate
24 H