Luminiţa Becali, aşa cum nu a mai fost văzută. Soţia latifundiarului din Pipera, apariţie spectaculoasă la o nuntă de machedoni. Toată lumea a întors privirea după ea – FOTO

O nuntă deosebită a avut loc weekendul trecut în Bucureşti. Printre invitaţi s-a numprat şi Luminiţa şi Teodora, soţia şi fiica lui Gigi Becali.

15 iul. 2021, 09:49
Luminiţa Becali, aşa cum nu a mai fost văzută. Soţia latifundiarului din Pipera, apariţie spectaculoasă la o nuntă de machedoni. Toată lumea a întors privirea după ea – FOTO

Luminiţa Becali, aşa cum nu a mai fost văzută. Cele două au fost surprinse nuntă de machedoni, pentru că Gigi Becali a renunțat să mai meargă la nunți, botezuri sau alte petreceri.

Luminiţa Becali, aşa cum nu a mai fost văzută. Soţia latifundiarului din Pipera, apariţie spectaculoasă la o nuntă de machedoni

În ținute de o mare eleganţă și puse bine la punct, Luminița a fost surprinsă într-o rochie burgundy dantelată, cu care a eclipsat toți invitații, iar Teodora într-una alb-grena cu diferite modele, aşa au ajuns cele două la locul unde urma marea petrecere. Cele două au ajuns cu un Range Rover condus de Teodora au ajuns cele două acolo, iar Luminița avea să coboare imediat și să se îndrepte către locație.

Gigi Becali a decis de a se retrage la o mănăstire, dar, înainte de asta, avea să renunțe la nunți și botezuri. Gata cu petrecerile, și-ar fi spus Gigi, din moment ce are de gând să se călugărească.

„Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor”, a dezvăluit un apropiat al finanțatorului FCSB.

Sursa: Cancan.ro
Sursa: Cancan.ro

Iar retragerea la mănăstire s-ar produce abia după ce-și va vedea și cea de-a treia fată măritată. „Spune tot mai des că, după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos.

Sursa: Cancan.ro
Sursa: Cancan.ro

Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”, a dezvăluit același apropiat.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani?”, mărturisea Gigi Becali, pentru ProSport.

Sursa: Cancan.ro
Sursa: Cancan.ro

Citeşte şi: Gigi Becali revine în afacerile imobiliare: „Am planuri de sute de milioane. Dacă un dezvoltator vinde cu 1.500, eu vând cu 200 mai puţin”