Luminiţa Perijoc, sexy violatoarea taximetristului din Tulcea, vrea eliberarea după Noul Cod Penal

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au amânat pentru 20 februarie dosarul în care Luminiţa Perijoc, din Tulcea, a fost condamnată la închisoare pentru tentativă la omor. Motivul: lipsă de procedură. Luminita Perijoc a fost acuzată, în 2012, de Nicolae Vlad, un taximetrist din Tulcea, ca l-a agresat şi că a încercat să-l violeze.

06 feb. 2014, 15:28
Luminiţa Perijoc, sexy violatoarea taximetristului din Tulcea, vrea eliberarea după Noul Cod Penal

Luminiţa Perijoc a fost suspectată că ar fi vrut să-l violeze pe taximetristul Nicu Stan, însă procurorii au decis scoaterea femeii de sub urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Pe data de 1.11.2013, judecătorii de la Tribunalul Tulcea au condamnat-o pe Luminiţa Perijoc la cinci ani de închisoare, cu executare, pentru tentativă de omor. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Femeia acuzată că a violat un taximetrist: Nimeni nu l-a forţat să întreţină relaţii sexuale cu mine

Conform procurorilor, „în noaptea de 22/23 august 2012, în jurul orei 00.20, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat două lovituri cu un cuţit în zona capului părţii vătămate S.N., taximetrist, pe care o invitase în locuinţa în care inculpata locuia singură. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112, alertând organele de poliţie şi ambulanţa. Atât victima, cât şi inculpata au fost internate în acea noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde fiecare a beneficiat de îngrijiri de specialitate. Deoarece plângerea părţii vătămate cu privire la comiterea şi a infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate nu s-a coroborat cu niciun mijloc de probă, s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a inculpatei Perijoc Luminiţa pentru aceste două fapte”, au conchis procurorii.

Sexy-violatoarea din Tulcea l-a sunat pe taximetristul Nicu: „Încă îi place de mine”

Nicolae Stan (fost Mocanu), de 35 de ani, din Tulcea, care a susţinut că a fost violat de Luminiţa Perijoc, a fost condamnat definitiv de judecătorii Curţii de Apel Constanţa. Magistraţii constănţeni au menţinut decizia Judecătoriei Tulcea, instanţă care l-a condamnat pe Nicolae Stan, pe data de 9 mai, la nouă luni de închisoare într-un dosar privind un denunţ calomnios. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.