MĂCEL în Pasul Tihuţa. Un TIR ce transporta bovine s-a răsturnat. Pompierii au intervenit timp de 7 ore pentru evacuarea animalelor

Un TIR care transporta bovine s-a răsturnat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Pasul Tihuţa. Pompierii au intervenit timp de şapte ore pentru evacuarea bovinelor, zece fiind moarte.

21 oct. 2017, 11:17

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, autocamionul încărcat cu 26 de bovine s-a răsturnat în jurul orei 2:00, în afara părţii carosabile, în Pasul Tihuţa, informează MEDIAFAX.

Citeşte şi Tragedie pe şosea, în Spania: Un copil de 3 ani a murit împreună cu mama şi bunicul lui

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei şi de la Detaşamentul Vatra Dornei.

Salvatorilor li s-au alăturat un medic veterinar şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Stampei, cu un buldoexcavator.

Şoferul, conştient, în stare stabilă şi la o primă evaluare fără răni grave, a fost transportat de către echipajul SMURD la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului municipal Vatra Dornei.

Citeşte şi Maşină căzută în râpă. Şoferul a scăpat cu viaţă ca prin minune

În urma accidentului, zece bovine au murit, iar patru au fost grav rănite. Animalele au fost mutate într-un alt autocamion şi transportate la destinaţie.

„Misiunea dificilă s-a finalizat după un efort susţinut al participanţilor la intervenţie de aproximativ şapte ore”, arată sursa citată.