Răsturnare de situaţie, Mădălina Ghenea este din nou în braţele lui Matei Stratan VIDEO

Mădălina Ghenea, din nou în braţele iubitului. După ce presa mondenă a speculat că frumoasa brunetă s-ar fi despărţit de Matei Stratan, aceasta a vrut să demonstreze contrariul. Şi a postat pe pagina ei de socializare fotografii cu iubitul dar şi cu fiica lor.

22 sept. 2017, 14:32

Mădălina Ghenea ţine să infirme zvornurile apărute în ultimele săptămâni în presa mondenă, informează România TV. După ce s-a scris că s-ar fi despărţit de iubit şi a plecat din casa lui, Ghenea publică acum imagini în care apare în braţele lui Matei Stratan.

Citeşte şi Madalina Ghenea s-a despartit de iubit: „Cea mai grea cale este să fii de unul singur”

De curând, Mădălina a făcut publice şi mai multe imagini cu fetiţa sa. Aceasta o însoţeşte peste tot, chiar şi la dentist. Mădălina Ghene şi Matei Stratan au o relaţie de iubire de anul trecut, timp în care frumoasa brunetă a fost răsfăţată în lux.

Ei au petrecut în Toscana pe un domeniu impresionant, în mijlocul unei livezi de măslini, palatul care se întinde pe 600 de metri pătraţi, găzduieşte veritabile obiecte de artă, dar şi pe yachtul de lux al familiei Stratan. Ambarcaţiunea a aparţinut familiei regale britanice şi ar fi costat 7,8 milioane de euro. Yachtul are 55 de metri şi este compartimentat cu şase apartamente.

Citeşte şi Mădălina Ghenea pleacă DEFINITIV din România. UNDE se mută şi care este MOTIVUL

Gurile rele spun că banii pentru acest lux vin cel mai probabil de la tatăl lui Matei, Dan Stratan unul dintre milionarii de vârf ai româniei. Extrem de discret, el a fost mâna dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vântu în timpul în care cetăţenii erau îndemnaţi să doarmă liniştiţi, în reclama FNI. A avut apoi mai multe bussinesuri de consultanţă, imbobiliare şi agenţii de publicitate. CFR, CNADNR sau Ministerul învăţământului sunt doar câteva instituţii de la care obţinea frecvent contracte. În ultimii ani, bugetele disponibile pentru studiile de fezabilitate şi serviciile de proiectare autostrăzi, poduri şi tunele au mers în contul firmei lui Stratan şi al prietenilor săi italieni, dezvăluie presa.