Mădălina Ghenea, la un pas de o nouă despărţire? "Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei...."

Publicat: Luni, 22 Ianuarie 2018 11:15 // Actualizat: Luni, 22 Ianuarie 2018 13:08 // Sursa: romaniatv.net

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan trec prin clipe dificile. După ce tânăra a postat mai multe mesaje cu subînţeles la adresa tatăl copilului ei, recent a dat cărţile pe faţă. Într-adevăr, relaţia lor are mari probleme.

Foto: spynews.ro

Mădălina Ghenea a decis să facă totul public, dar s-a răzgândit apoi şi a şters postarea, scrie spynews.ro. Tânăra mămică a postat o imagine cu profilul unei femeie. Nimic în neregulă! Mesajul scris de ea în dreptul fotografiei face lumină în cazul situaţiei lor.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, de urgenţă la spital. "Mă rog la Dumnezeu să n-am nevoie de operaţie..."

"Când tatăl copilului tău apreciată toate pozele unei alte femei", a scris Mădălina Ghenea, profund dezamăgită de ceea ce i se întâmplă. Femeia care primeşte aprecieri de la Matei Stratan este Lola Astanova, o cunoscută pianistă din Uzbekistan.

Nu este prima dată când Mădălina Ghenea postează astfel de mesaje. În urmă cu câteva luni vedeta scria un text despre infidelitate, iar oamenii s-au gândit imediat că Matei Stratan a înşelat-o. "Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul", scria ea, mesaj pe care, la fel ca şi acum, l-a şters apoi.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H