Madonna şi-a şocat din nou fanii în timpul unui concert! „Ştiţi că mărimea contează, nu?”

Se ştie deja că Madonna schimbă graniţele în tot ceea ce face, astfel că a produs din nou un val pe internet cu discursul pe care l-a avut în timpul concertului din Londra. 

RomaniaTV.net
02 feb. 2020, 12:58

În timp ce alţi artişti împărtăşesc emoţii pe scenă sau ating subiecte apropiate de sfera normalului, ei bine, Madonna discută despre organele genitale şi despre experienţa ei sexuală. Din acest motiv este numită regină. 

Artista, în vârstă de 61 de ani, a stârnit controverse atunci când a precizat faptul că „nu am fost niciodată cu un bărbat care are penisul mic”, în timp ce, nu de mult timp, a mai încercat să le spună fanilor ei că „mărimea contează”. 

Oamenii au fost şocaţi şi captivaţi de subiectul abordat de regină, aceasta stând pe scaun din cauza loviturii la şold. Cu siguranţă că a meritat prețul plătit pe bilet, având în vedere că fanii au ascultat și muzică, dar au asistat și la un adevărat show ținut în stilul Madonna. 

„Știți că mărimea contează, nu?”, a fost replica acidă care i-a făcut pe fanii acesteia să se gândească la toţi foştii ei, inclusiv foștii soți, Sean Penn și Guy Ritchie. De asemenea, ea s-a amuyat de postura ei de pe scenă spunân că: „De obicei, îngenunchez aproximativ 20 de minute și este în regulă. Mă pricep la asta, așa mi s-a spus”.