Magda Vasiliu, detalii despre copilul ei, după ce a căzut de pe bicicletă: „Va urma o nouă operaţie. Un fost bolnav de cancer nu e în afara oricărui pericol”

Magda Vasiliu a oferit noi detalii despre copilul ei, care, în urmă cu patru ani a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. Din data de 4 mai 2017, viața fostei prezentatoare de știri de la Prima TV s-a schimbat complet.

16 apr. 2021, 10:04
Magda Vasiliu, detalii despre copilul ei, după ce a căzut de pe bicicletă: „Va urma o nouă operaţie. Un fost bolnav de cancer nu e în afara oricărui pericol”
Magda Vasiliu, detalii despre copilul ei

Magda Vasiliu

, detalii despre copilul ei. În urmă cu aproape trei săptămâni, Vlad a căzut de pe bicicletă și a suferit o fractură la același picior drept. Din fericire, puștiul este bine și ținut sub observație de către medicii din Italia.

Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum 3 săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa.

Nu poți spune despre un fost bolnav de cancer că e în afara oricărui pericol. Toată viața va trebui să fie foarte atent, să facă analize regulat, teste specifice. Acum pare bine. Și sper să rămână așa.

Vor urma controale, dar și o operație de schimbare a protezei. El crește, așa că la un moment dat, când vor decide medicii, va trebui să schimbe proteza. 

Îmi sunt prietenii, sora mea, mama. Este greu, dar ne descurcăm. Ce a fost mai dificil sper eu că a trecut. Iar tăria lui Vlad m-a făcut și pe mine mult mai puternică„, a declarat Magda Vasiliu.

Citeşte şi: Magda Vasiliu, ANUNŢ EMOŢIONANT la un an de când a plecat la Roma să-şi trateze băieţelul de CANCER. Care este acum starea lui Vlad

Magda Vasiliu, detalii despre copilul ei

Diferențele dintre Italia și România, în ceea ce privește sistemul sanitar sunt enorme. De la resursele financiare, logistică până la empatia cadrelor medicale. În 4 ani de când sunt aici au existat momente în care am avut nevoie de ajutorul medicilor care l-au tratau pe Vlad. S-a întâmplat să le scriu mail-uri de exemplu, duminică după-masă. Au răspuns imediat, de fiecare dată. Inclusiv acum, când a căzut cu bicicleta. Tocmai diferența dintre Italia și România mă face să nu am de ales și să rămân aici.

Orice mamă cred că ar renunța la orice pentru a-și face bine copilul. Nu se poate pune în balanță nimic. Așa că am renunțat fără să mă gândesc de două ori. Acum am început să lucrez la un proiect care implică tot ceea ce înseamnă cosmetică bio. Dar sunt încă la început. Nu-mi pot permite încă un job, pentru că, evident, Vlad are încă nevoie de sprijin permanent„, a mai spus Magda Vasiliu pentru Click.ro.