Majoritatea nu crede în ele, deşi au apărut dovezi. Fotografiile cu fantome care iti dau fiori FOTO

Poveştile cu fantome şi spirite au o istorie îndelungată, iar de-a lungul timpului datorită evoluţiei tehnologice au început să apară şi anumite dovezi.

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 11:27

Un site a publicat o serie de  fotografii care au surprins spirite și fantome surprinse în viața reală. Imaginile nu sunt trucate, iar în spatele fiecărei imagini există o poveste fascinată.

De exemplu, una dintre aceste instantanee, prezintă un portret de grup al unor soldați care au luptat în timpul Primului Război Mondial. Fotografia datează din 1919, dar povestea ei s-a perpetuat în timp și a devenit virală. De ce? Totul părea normal, dar o față în plus în mulțime era văzută – duhul lui Freddy Jackson, un mecanic care a murit într-un accident doar cu două zile înainte.

Fotografia de mai sus a fost făcută la Cimitirul Grovei din Bremen, în orașul Bremen, Cook County, Illinois în 1991, în timpul unei cercetări paranormale de către Ghost Research Society. Acesta este unul dintre locurile cele mai bântuite din Chicago. În imagine, putem observa silueta unei femei stând pe o bancă. Îngrijitorii cimitirului spun că este vorba despre o mamă care și-a îngropat unicul copil în tinerețe. După ce a murit, fantoma veghează mormântul micuțului, arata A1.