Mama copilului lui Cătălin Cazacu o face praf pe Ramona Olaru. „Au fost multe ca ea în anii ăştia!”

Nicoleta Delinescu, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu şi femeia care i-a dăruit un copil fostului campion la motociclism, a vorbit despre Ramona Olaru, actuala iubită a fostului ei partener.

11 ian. 2023, 13:09
Mama copilului lui Cătălin Cazacu o face praf pe Ramona Olaru. „Au fost multe ca ea în anii ăştia!”
Mama copilului lui Cătălin Cazacu o face praf pe Ramona Olaru. "Au fost multe ca ea în anii ăştia!"

Mama copilului lui Cătălin Cazacu o face praf pe Ramona Olaru. Nicoleta Delinescu, interpretă de muzică populară, nu a cunoscut-o personal pe Ramona Olaru, dar este convinsă că aceasta este la fel ca alte femei care au făcut parte din viața fostului ei partener. „Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste… vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani. Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el. Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm și asta este cel  mai important lucru pentru mine, să existe în continuarea o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului”, a declarat Nicoleta Delinescu, pentru Click!.

Citeşte şi: Ce a pățit Ramona Olaru după ce s-a întors din Mexic cu iubitul său, Cătălin Cazacu

Nicoleta Delinescu şi Cătălin Cazacu au avut o relație timp de cinci ani și au împreună au un băiat, Andrei. Ulterior, Cătălin Cazacu a avut mai multe relații cu persoane publice de la noi, printre care se numără Brigite Pastramă, Denisa de la Bambi, Maria Simion, Ana Roman și Ilinca Obădescu.

Citeşte şi: Gestul emoționant care a făcut-o pe Ramona Olaru să izbucnească în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”

Cătălin Cazacu se implică în creșterea fiului său și este mândru de el, chiar dacă Andrei locuiește la Timișoara, alături de mama sa. „Anul acesta nu am făcut Crăciunul împreună, ultimul Crăciun petrecut împreună a fost acum doi sau trei ani, când Cătălin a fost la Timișoara de sărbători și am putut să ne strângem cu toții la părinții lui acasă. Atunci a fost și ultima oară când a venit Moș Crăciun la Andrei, că apoi nu a mai crezut în el. Cadourile vin tot timpul de la tată, chiar dacă el nu este prezent. Andrei fiind la fel de pasionat de condus și de motoare. A venit Moșul, anul acesta, la el, cu un volan și jocuri multe în domeniul ăsta, pentru că doar motorul îl poate conduce momentan, mașinile le conduce online”, a mai spus Nicoleta Delinescu.