Mamă DENATURATĂ: L-a făcut pe copilul ei să creadă că are CANCER la creier. Scopul femeii e MIZERABIL

Emily Creno-King l-a ras în cap pe copilul ei în vârstă 4 ani, JJ, pentru a-i face pe oameni să creadă că el este în faza terminală a cancerului la creier.

RomaniaTV.net
14 sept. 2013, 11:31
Mamă DENATURATĂ: L-a făcut pe copilul ei să creadă că are CANCER la creier. Scopul femeii e MIZERABIL

Emily Creno-King, în vârstă de 31 de ani, din Ohio, a minţit pe toată lumea că fiul ei are cancer cerebral în fază terminală pentru a primi bani și cadouri de la prieteni, familie şi buni samariteni, potrivit NYDailyNews.

Ea l-a forțat să poarte o mască chirurgicală și a înființat grupuri de sprijin pe Facebook pentru a le cere străinilor binevoitori să dea bani pentru tratamentul lui. Mai mult, ea îl obliga pe copil să ia medicamente de care nu avea nevoie.

Înșelătoria a fost ținută secretă chiar şi faţă de soțul ei de care se despărţise – tatăl lui JJ, John – care i-ar fi dat bani de medicamente pentru copilul sănătos atunci când îi vizita la sfârșit de săptămână.

Poliţiştii au fost, însă, avertizaţi că ceva este în neregulă, după ce o altă mamă al cărui copil era într-adevăr bolnav de cancer a contactat-o pe Emily și a devenit suspicioasă că minte despre boala fiului ei.

Medicii de la Spitalul de Copii Nationwide au confirmat că băiatul nu era bolnav. Emily Creno-King a fost arestată și acuzată de punerea în pericol a unui copil.

Cauţiunea ei a fost stabilită la 50.000 de dolari și i-a fost interzis să aibă contact nesupravegheat cu fiul ei.

Ea este acum în cursul unei evaluări de sănătate mintală, în funcţie de care medicii vor stabili dacă ea are sindromul Munchausen, o afecţiune care îi face pe părinți să mintă pentru atenție.

VEZI ŞI O femeie şi-a minţit fiica timp de 13 ani CĂ NU ESTE MAMA EI. Află motivul halucinant