Mama Gabrielei, tânără moartă în accidentul din Cluj, mesaj emoţionant pentru fiica ei atunci când i-a dăruit bolidul

În urmă cu 2 ani, Gabi Rîpan, tânăra moartă în cumplitul accident produs în Floreşti, împlinea vârsta de 18 ani.

RomaniaTV.net
23 ian. 2019, 09:34

Pentru că făcea parte dintr-o familie înstărită, aceasta a primit cadou, în ziua majoratului, bolidul de lux în care și-a găsit sfârșitul, în acest weekend.

Pe contul ei de Facebook, mama lui Gabi Rîpan a postat un mesaj emoționant în urmă cu 2 ani, atunci când ea și soțul ei i-au dăruit fiicei lor bolidul de lux în care aceasta și-a și găsit sfârșitul.

Citeşte şi Accident cu victime la Cluj din cauza unui şofer drogat VIDEO

„Astăzi e majoratul iubitei mele Găbiţa! Mi-am dorit-o atât de mult şi am fost aşa de fericită când a apărut pe lume. Mi-a schimbat viaţa definitiv şi mă face fericită în fiecare zi. E amuzantă şi enervantă, e posesivă, dar darnică, e puternică, dar miloasă, e pasională şi tenace. E perfectă în ochii mei. Te iubesc Micuţă şi îţi mulţumesc că ai ales să vii în viaţa mea! Parcă ieri ai venit pe lume. îmi amintesc cum te-am ţinut în braţe pentru prima oară. Tu, Micuţa mea, erai atât de mică şi fragilă. Mi-ai ţinut degetul cu mâna ta micuţă şi mi-ai zâmbit. Amintirea acelui moment s-a întipărit în inima mea pentru tot restul timpului care a urmat…Aş vrea să îţi mărturisesc pentru început că îmi doresc să fii orice îşi doreşte inima ta să fii. Nu imita pe nimeni altcineva, rămâi fidelă adevăratului tău EU. Nu pretinde să fii cineva care nu eşti pentru a satisface aşteptările altor oameni. Lumea ne forţează să purtăm măşti (…) Aminteşte-ţi întotdeauna că nimeni nu îţi datorează nimic. Dacă cineva te iubeşte este fiindcă există ceva special în tine care le-a atins inimile şi le-a adus bucurie imensă”, este mesajul sfâșietor postat de mama lui Gabi Rîpan, acum 2 ani, pe Facebook.

Gabi Rîpan, tânăra care a decedat, era din Suceava și studia la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. Aceasta se afla pe scaunul din dreapta al maşinii sale care era, însă, condusă, de prietenul său, care ar fi fost sub influenţa drogurilor, spun poliţiştii.