Mama Geta a reacţionat în urma scandalului de la Madrid, în care este implicat Culiţă Sterp: „Ce ai pățit? Atâția bani ai pierdut”

Mama Geta a reacţionat în urma scandalului de la Madrid, în care este implicat Culiţă Sterp. Artistul este extrem de supărat după ce femeia la care a cântat, în Spania, nu a mai vrut să îi plătească lichidarea, pentru că în pauza petrecerii, acesta a mers la un alt eveniment.

10 nov. 2022, 15:21
Mama Geta a reacţionat în urma scandalului de la Madrid, în care este implicat Culiţă Sterp: „Ce ai pățit? Atâția bani ai pierdut”
Mama Geta a reacţionat în urma scandalului de la Madrid

Mama Geta a reacţionat în urma scandalului de la Madrid. Culiță Sterp este un artist foarte apreciat de românii din ţară, dar şi de cei din diaspora, așa că îl invită să cânte la evenimente care au loc peste hotare. Totuși, evenimentul din Spania care trebuia să fie unul fericit, s-a transformat într-un incident foarte neplăcut pentru artist şi trupa sa.

Citeşte şi: Culiţă Sterp, noi detalii de la scandalul botezului din Madrid. Ce nu s-a văzut pe filmare: „Ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea”

Mama Geta a reacţionat în urma scandalului de la Madrid

Mama Geta nu a trecut cu vederea scandalul în care a fost implicat fiul său, Culiță Sterp, în urmă cu puțină vreme, la Madrid. Cântărețul nu a fost plătit pentru cele 3 programe susținute la un botez alături de formația sa.

Dragul mamii, iar nu ți-ai luat banii! Ce ai pățit? Atâția bani ai pierdut, acuma… Ce să fac, mamă, anul asta a fost pe pierderi!”, a spus mama Geta, potrivit Wowbiz.ro. Culiţă a continuat: „Nu mi s-a întâmplat niciodată în cinci ani de zile, trebuia să pățesc și asta”.

Culiţă Sterp, anunţ cutremurător după ce a plecat cu familia în Albania

Cântăreţul știa că acolo sunt nişte obiceiuri de respectat și spera totuși că nu vă avea parte de ele la cântarea respectivă. Înainte de eveniment, cei treei s-au întâlnit cu un bun prieten, care locuieţe acolo, şi a făcut dezvăluiri care i-au speriat foarte tare artist şi logodnica lui.

Mergem să cântăm la o nuntă, două programe avem. E pentru prima dată când mergem în Albania. Sper să fie ok, sper să nu fie ăsta ultimul vlog. Dacă nu apuc să-l postez, îl fac pentru mine.  Am văzut niște nunți în Albania cum trăgeau ăia cu pistoalele în aer, aruncau bani… Doamne ferește.  Eu sper să fie numai faza cu banii, dar cu pistoalele să nu tragă. Sperăm că o să fie totul bine, vă ținem la curent” a povestit Culita pe contul sau de Youtube.