Mama lui Theo Rose dă de pământ cu previziunile lui Carmen Harra: ”Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu”

Nina Diaconu, mama lui Theo Rose, tună și fulgeră după ce Carmen Harra a pus la îndoială viitorul relației fiicei sale cu Anghel Damian. Recent, celebra clarvăzătoare a spus că nu prevede un viitor roz pentru cei doi îndrăgostiți, iar asta a înfuriat-o la culme pe mama cântăreței.

02 dec. 2022, 10:43
Mama lui Theo Rose dă de pământ cu previziunile lui Carmen Harra: ”Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu”

Mama lui Theo Rose dă de pământ cu pământ cu previziunile lui Carmen Harra. Nina Diaconu nu a mai putut suporta și a rupt tăcerea după ce Carmen Harra a spus că relația fiicei sale cu Anghel Damian nu va avea un final fericit.

Citește și Mama lui Theo Rose face primele declaraţii despre o posibilă nuntă a fiicei sale cu Anghel Damian: „Este incredibil ce se întâmplă!”

Celebra clarvăzătoare a spus că relația celor doi porumbei va avea un sfârșit identic cu cel al Andreei Bălan și al lui George Burcea.

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a declarat Carmen Harra, la Prima TV.

Nina Diaconu nu a putut suporta aceste declarații și a dat de pământ cu Carmen Harra și previziunile sale.

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață lor. Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația și dacă nu ține este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât”, a declarat mama lui Theo Rose pentru click.ro.

Citește și FABULOS! De necrezut cât a cheltuit fostul preot Daniel Balaș în Dubai. ”Vacanța mea trebuia să fie în Tenerife”