Mama Luizei a leşinat când aflat că fiica ei a fost violată de o altă persoană: „Cine este acest bărbat?”

Monica Melencu, mama Luizei, a leşinat când a aflat că fiica ei a fost violată de o altă persoană. DIICOT a anunţat, miercuri, că încă un bărbat, apropiat al lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut în dosarul privind dispariţia Luizei Melencu, fiind acuzat de viol.

27 nov. 2019, 13:39
Mama Luizei a leşinat când aflat că fiica ei a fost violată de o altă persoană: „Cine este acest bărbat?”

La auzul veştii că Luiza ar fi fost violată de un alt bărbat, mama adolescentei nu a apucat decât să întrebe cine este acest bărbat, după care femeia a leşinat.

Complicele lui Dincă este bărbatul cu arsuri deconspirat de Luis Lazarus în direct la România TV

Monica Melecu şi-a revenit şi a declarat la România TV că aşteapă să afle adevărul în acest caz.

„Cum putem fi siguri că s-a întâmplat fapta a aceasta. Când s-a întâmplat fapta asta. Până acum nu s-a specificat nimic! Atunci de ce omul ăsta de e liber?! Vreau să se afle adevărul. Nu vrem nimic decât adevărul”, a continuat Monica Melencu, la România TV.

Procurorul şef al DIICOT Giorgiana Hosu a anunţat, miercuri, că procurorii au făcut o nouă reţinere în dosarul Caracal. Este vorba despre un bărbat apropiat al lui Gheorghe Dincă, pe care procuroii îl acuză că a violat-o pe Luiza Melencu.

Luis Lazarus, dezvăluiri-şoc despre bărbatul acuzat de violarea Luizei Melencu. „Mi s-a părut suspect de la început!”

„Procurorii DIICOT au reţinut un inclulpat acuzat sub acuzatia de viol. Inculpatul în vârstă de 46 de ani a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cazului de către DIICOT central. Fapta pentru care este acuzat s-a produs în data de 14 aprilie 2019, in jurul orei 12, dupa ce Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza şi a transportat-o la domiciul lui. În aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul retinut azi. Inclupatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dinca. Pentru a nu-l da în fapt, incluptatul reţinut astăzi i-a cerut lui Gheorghe Dincă să-i permită si lui să întreţina relaţii sexuale cu fata. Barbatul retinut azi este o persoana fara ocupatie, pregatire, fara locuinta, fara familie. Bărbatul nu este cunoscut cu antecedente penale”, a anunţat procurorul şef interimar al DIICOT Giorgiana Hosu.

Încă un bărbat reţinut în dosarul Caracal. Un apropiat al lui Gheorghe Dincă e acuzat de violarea Luizei