Mama Oanei Matache rupe tăcerea în scandalul divorțului fiicei sale: „Eu n-am nevoie de ginere, că eu am un ginere super elegant. Nu știu dacă n-a fost un moft”

Gina Matache nu e deloc de acord cu alegerea fiicei sale, Oana, de a pune capăt căsniciei cu Răzvan Miheț și de a începe o relație cu un alt bărbat.

07 mart. 2023, 09:35
Mama Oanei Matache rupe tăcerea în scandalul divorțului fiicei sale: „Eu n-am nevoie de ginere, că eu am un ginere super elegant. Nu știu dacă n-a fost un moft”

Oana Matache a confirmat recent divorțul de Răzvan Miheț, alături de care are doi copii. Nu a dezvăluit și care e motivul despărțirii, însă deja s-a afișat deja cu noul ei iubit, Radu Siffredi.

Sora Deliei și-a schimbat complet atitudinea față de cei din familia ei și s-a îndepărtat. Gina Matache nu o înțelege deloc pe fiica ei și nu e de acord cu noua relație, considerând că iubitul ei nu e o influență bună nici pentru ea, nici pentru nepoți.

Citește și Copiii Oanei Matache au ajuns la Răzvan Miheț după despărțire. Fostul soț al artistei îi vrea cât mai departe de Radu Siffredi

Gina Matache a spus că mereu a privit relația Oanei cu Răzvan ca fiind una solidă și nu și-a imaginat că ar exista probleme între ei.

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o fază de așa… un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!”, a spus Gina Matache, conform WOWbiz.

Gina Matache: „E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul”

Mama Oanei speră că e doar o perioadă tulbure și că fiica ei se va împăca cu Răzvan Miheț și își va salva familia.

Citește și Cine este Radu Siffredi, bărbatul care i-a luat mințile Oanei Matache? Drama prin care a trecut acesta în adolescență

„Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează! (…)

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele, am luat această decizie.

Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit”, a transmis Gina Matache.