Mamă şi fiică, ucise brutal după ce au fost violate! Au fost găsite carbonizate în casă

O femeie în vârstă de 49 de ani şi fiica ei de 14 ani din Marea Britanie au fost găsite moarte în propria casă după ce un incendiu a cuprins toată locuinţa. Din primele informaţii, anchetatorii cred că este vorba despre o crimă. 

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 06:49
Mamă şi fiică, ucise brutal după ce au fost violate! Au fost găsite carbonizate în casă

Cadavrele celor două au fost găsite în apropiere de Burnley, Lancashire, joi dimineaţa. Încă de atunci, poliţiştii au continut cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat. 

În urma verificărilor, doi bărbaţi în vârstă de 51 și 56 de ani și din Burnley au fost arestaţi duminică, fiind suspecţi de crimă, viol şi intenția de a pune viața în pericol. 

Citeşte şi: Revoltător! Victima unui viol în grup a decedat la scurt timp după agresiune. Violatorii, acuzaţi şi de crimă

După un examen post-mortem, anchetatorii au descoperit că femeia în vârstă de 49 de ani, a fost agresată înainte de a fi ucisă. 

Detectivul Jon Holmes, șeful criminalității majore, a declarat că deşi au multe piste pentru a afla ce s-a întâmplat, orice informaţie este de ajutor şi roagă locuitorii care le-au cunoscut pe femei să spună dacă ştiu ceva sau au observat ceva ciudat. 

Citeşte şi: Ambasadorul Marii Britanii în România: „Taxele pentru studenţii români vor fi duble după Brexit”

„Chiar dacă este o investigaţie live, continuăm să cerem oricui are orice informații să ia legătura cu noi. Au existat dovezi de incendiu și de fum în interiorul casei în care au fost găsite cadavrele. Poate că ați fost recent în zona Colne Road și ați văzut ceva suspect. Poate aveți imagini de pe camerele de supraveghere care ar putea conține ceva util. Sau poate credeți că știți cine este responsabil. Indiferent de informațiile pe care le aveți, v-am îndemnat să luați legătura, chiar dacă credeți că ceea ce știți este nesemnificativ”, a transmis acesta oamenilor.