Marele secret al familiei lui Gigi Becali. Cine este, de fapt, soţia patronului de la FCSB

Gigi Becali (64 de ani) este recunoscut drept un familist convins și un om cu credință în Dumnezeu. latifundiarul din Pipera este căsătorit din 1994 cu Luminița Becali, alături de care are trei fete, Teodora (27 de ani), Alexandra (26 de ani) și Cristina (21 de ani).

18 mart. 2023, 14:34
Marele secret al familiei lui Gigi Becali. Cine este, de fapt, soţia patronului de la FCSB
Marele secret al familiei lui Gigi Becali. Cine este, de fapt, soţia patronului de la FCSB

Marele secret al familiei lui Gigi Becali. Soţia patronului de la FCSB este cu 12 ani mai mică şi se afişeaza extrem de rar în public, iar atunci cand o face se întâmplă doar pentru a-l însoţi pe partenerul său de viaţă la nunţi sau botezuri.

Puține persoane știu că Luminița este verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali, dar acest tip de legături sunt destul de frecvente la macedoni! Parinţii celor doi sunt cei care au pus la cale căsătoria dintre aceştia, aşa cum se obisnuiteşte în comunitatea machidonilor. Luminiţa şi Gigi Becali sunt împreună de când ea avea doar 14 ani, iar el, 26, potrivit Cancan. Patronul de la FCSB nu a încălcat nicio regulă bisericească atunci când s-a căsătorit, deoartece Biserica Ortodoxă permite nunta între rudele de acest grad.

Citeşte şi: Gigi Becali, implicat într-o escrocherie de proporţii cu criptomonede. „Cine este înşelat, aia e, cine este deştept, nu e înşelat!”

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii”, a dezvăluit Gigi Becali.

Citeşte şi: Scandal imens în familia lui Gigi Becali. Milionarul din Pipera a luat foc: „Nu mă interesează dacă se supără!”

În trecut, Gigi Becali a spus de mai multe ori că își respectă enorm soția şi că nu a făcut niciodată ceva care să o rănească pe ea sau pe fiicele lor: „Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”.