Mariah Carey s-a săturat de glumele pe seama ei. Vedeta s-a operat ca să slăbească

Cântăreaţa a făcut o operaţie de micşorare a stomacului pentru a slăbi, după ce a devenit ţinta mai multor critici pe internet din cauza greutăţii sale.

08 nov. 2017, 08:41
Mariah Carey s-a săturat de glumele pe seama ei. Vedeta s-a operat ca să slăbească

După mai multe încercări nereuşite de a slăbi, Mariah Carey a decis să recurgă la o măsură extremă pentru a revolva problema care ajunsese să-i creze destule neajunsuri, scrie eva.ro.

Citeşte şi Mariah Carey, victima unui furt în vila sa din Los Angeles

Potrivit publicaţiei Page Six, ea a făcut o operaţie de micşorare a stomacului pentru a slăbi. Intervenţia reduce cantitarea de mâncare care poate intra în stomac, astfel că senzaţia de saţietate se instalează mai repede, scrie Daily Mail.

Mariah Carey şi-a dat seama că are o problemă serioasă când kilogramele în plus au început să o încurce pe scenă, întrucât ea dansa mai greu, relatează Page Six. În plus, criticile la adresa ei s-au înmulţit pe internet. „Mariah a făcut operaţia acum o lună şi rezultatele au început să se vadă, iar ea se simte mult mai bine”, a declarat o sursă pentru publicaţia citată.

Ultimele apariţii publice ale cântăreței pop americane confirmă schimbarea pozitivă pe care aceasta a reuşit-o.

Pe 1 noiembrie, ea și-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood, alături de cele ale altor staruri din industria de divertisment, în cadrul unei ceremonii organizate în fața celebrului cinematograf TCL Chinese Theater, considerată un veritabil omagiu adus carierei sale de peste un sfert de secol.

Îmbrăcată într-o rochie neagră mulată, Mariah Carey şi-a păstrat formele voluptoase, dar silueta sa era vizibil redusă în comparaţie cu apariţiile sale din lunile precedente. „Este o onoare pentru mine să mă aflu aici și sper că voi reuși să merg cu acești pantofi”, a glumit cântăreața americană.

În septembrie, vedeta a fost fotografiată în timp ce ieşea dintr-un restaurant din Los Angeles alături de iubitul ei, Bryan Tanaka, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au luat masa la „Gracias Madre”, un local cu specific mexican.

Citeşte şi Mariah Carey, apariţie şocantă pe scenă. Uite cum arată acum cântăreaţa

Mariah Carey a purtat o rochie mulată, din piele, cu o crăpătură imensă de la decolteu până la picior, dintr-un tul transparent, iar în picioare avea o pereche de pantofi cu toc imens. Pentru a ajunge la maşină, vedeta a avut nevoie de sprijinul iubitului său, iar rochia părea că e pe punctul de a plesni în orice moment.

În august, artista a fost acuzată că exagerează cu modificarea pozelor sale în Photoshop. Nu este prima oară când solista este acuzată că îşi modifică fotografiile – în 2015, pe coperta albumului ei „#1 to Infinity” era o imagine în care ea avea o siluetă zveltă, iar fanii au susţinut că poza era modificată. Ulterior, alte poze pe care solista le-a publicat pe Instagram au provocat reacţii asemănătoare.

Mariah Carey, în vârstă de aproximativ 47 de ani, dar a cărei dată de naștere oficială face obiectul multor speculații, este una dintre artistele care au obținut cele mai mari succese în industria muzicală în ultimele decenii.