Marius Elisei, lăsat pe stradă cu fiica lui. Ce acuzaţii îi aduce Oanei Roman: „Încă mai avem putere să zâmbim”

Marius Elisei, lăsat pe stradă cu fiica lui. Relaţia dintre el şi Oana Roman are suişuri şi coborâşuri şi este foarte imprevizibilă. Azi se iubesc şi îşi dau seama că nu pot trăi unul fără celălalt, iar mâine se despart, pentru că nu se mai înţeleg.

03 aug. 2022, 09:58
Marius Elisei, lăsat pe stradă cu fiica lui. Ce acuzaţii îi aduce Oanei Roman: „Încă mai avem putere să zâmbim”
Marius Elisei, lăsat pe stradă cu fiica lui

Marius Elisei, lăsat pe stradă cu fiica lui. Oana Roman și tatăl fetiţei au trecut prin momente dificile, însă lucrurile păreau să se rezolve între ei în ultima vreme. Însă, recent, Marius Elisei a fost cel care a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care îi aduce acuzaţii fiicei lui Petre Roman.

Marius Elisei, lăsat pe stradă cu fiica lui

Bărbatul este cel care a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a mărturisit că după ce s-a întors de la locul de joacă cu fiica lui, Isabela, au rămas pe afară, pe motiv că Oana Roman avea treabă și că nu a putut să le răspundă nici măcar la telefon. Marius Elisei a fost deranjat de situație și a răbufnit pe reţelele de socializare.

Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză… Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la wc. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea.”, a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Lorena Buhnici a comis-o din nou: „Bame, praz… asta e mâncare de săraci”. Oana Roman o taxează: „Ai un minim de bun simț”

Motivul pentru care Oana Roman nu mai poate avea copii

Fiica lui Petre Roman își iubește tare mult fiica și se bucură de fiecare zi petrecută alături de ea. Din păcate, copila nu va mai avea un frățior sau o surioară, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confrunta vedeta pe timpul sarcinii.

Oana Roman a povestit că după nașterea fiicei sale au apărut niște probleme, astfel că medicii i-au interzis să mai facă un al doilea copil. Dacă mai voia să rămână însărcinată trebuia să facă mai multe operații, dar și-ar fi riscat şi viața.

Din păcate, la mine nu s-a mai putut, eu am avut foarte mari probleme de sănătate când am născut și în urma operațiilor pe care le-am avut, din păcate, lucrul acesta nu s-a mai putut. Doctorii mi-au interzis și asta a fost. Mi-aș fi riscat viața.

Mi-au spus că există riscul să îmi pierd chiar viața dacă nu am grijă. Pentru a putea face încă un copil ar fi trebuit să fac mai multe operații. În fine, ar fi fost foarte complicat. Asta este’’, a declarat Oana Roman pentru Ego.ro.