Marşul diversităţii din Bucureşti, desfăşurat "zgomotos", dar fără incidente VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 08 Iunie 2013 22:10 // Actualizat: Duminică, 09 Iunie 2013 00:23 // Sursa: RTV.net

Câteva sute de persoane, reprezentând comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender), au participat sâmbătă, la Bucureşti, la Marşul anual al diversităţii, evenimentul desfăşurându-se cu mult zgomot, dar fără incidente.

Din motive de siguranţă, şi marşul din 2013 a fost organizat tot într-o zonă mai puţin populată, respectiv pe traseul Arcul de Triumf - şoseaua Kiseleff - cu sosire în apropiere de Piaţa Victoriei, potrivit Agerpres.

De altfel, pe traseu a fost desfăşurat un impresionant dispozitiv de securitate, inclusiv câini de intervenţie şi jandarmi călare, care au blocat străduţele adiacente bulevardului Kiseleff.

Ca şi în anii trecuţi, participanţii au făcut apel la imaginaţie: îmbrăcăminte în culori stridente, coafuri neobişnuite, au dansat continuu, încurajaţi de muzică tehno şi pop dată la maxim, plus pancarte cu sloganuri de genul: 'Ura nu este normală', 'Etichetele sunt pentru haine, nu pentru oameni', 'Dragostea nu este o crimă'.

Noutatea din acest an a fost prezenţa, pe tot parcursul paradei, a doi eurodeputaţi - britanicul Michael Cashman (Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European) şi Ulrike Lunacek din Austria (Grupul Verzilor/ Alianţa Liberă Europeană) -, însoţiţi de deputatul român Remus Cernea şi directorul ACCEPT, Florin Buhuceanu.

Organizaţia Noua Dreaptă a organizat, sâmbătă, Marşul normalităţii, care se desfăşoară anual, ca o contramanifestaţie la Parada Gay organizată în Bucureşti. Manifestanţii împotriva homosexualităţii au pornit  în marş de la Piaţa Victoriei către Dealul Mitropoliei.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iul 20:46
...la Bucureşti, la Marşul anual al diversităţii, evenimentul desfăşurându-se cu mult zgomot, dar fără incidente. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
01 iul 19:16
Votează email 0 email
...la Bucureşti, la Marşul anual al diversităţii, evenimentul desfăşurându-se cu mult zgomot, dar fără Citește mai departe… View article -  ...
09 iun 06:44
Răspunde | Votează email -1 email
PROFETUL PEDOFIL ARAB
DACA HOMALAII SI LESBIENELE AU VOIE SA-SI INTEMEIEZE "FAMILIE"...SI SA-SI MANIFESTE ZGOMOTOS DEREGLARILE PSIHICE PE STRADA,DE CE N-AR PUTEA INFIA COPILASI SI CEILALTI BOLNAVI MENTAL...PEDOFILII?
09 iun 01:41
...homosexualităţii au pornit  în marş de la Piaţa Victoriei către Dealul Mitropoliei. Source Article from http://www.rtv.net/marsul-diversitatii-din-bucuresti–desfasurat-zgomotos–dar-fara-incidente-video_83484.html ...
08 iun 22:27
...class="sharebox-wrap">
Câteva sute de persoane, reprezentând comunitatea LGBT (lesbiene, gay,...
1
EUR
4.7777
RON
09 Dec
noapte 0 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H