Mărturii cutremurătoare în cazul violului de la Vaslui: „Fata mea…”

Mărturii cutremurătoare ale mamei fetei violate de la Vaslui. Fiica ei de 18 ani, care a fost batjocorita de către şapte tineri pe un câmp nu îşi poate reveni după opt luni de zile.

22 iul. 2015, 03:26
Mărturii cutremurătoare în cazul violului de la Vaslui: „Fata mea…”

„Fata se simte foarte rau, se simte inchisa. A mers la scoala. De tragedie am aflat atunci, seara. Am sunat-o la telefon si am vazut ca nu raspunde, ne-am alarmat. Pentru a trece peste trauma care i-a lasat sechele ii spun vorbe bune si o incurajez. Insa, ea vede ca totul a luat o alta intorsatura. imi este frica pentru alte fete care o sa aiba de suferit”, a declarat mama victimei la Pro TV. Mai mult, aceasta a precizat ca unul dintre infractori a incercat sa o mituiasca cu bani in incercarea de a fi cumparata tacerea. 

Citeşte şi Dezvăluiri în premieră în cazul elevei violate. Mărturii cutremurătoare ale părinţilor VIDEO

Şi fiica a recunoscut că are probleme. „Am fost la psiholog, dar aş vrea să mai merg. Am început să mă simt mai bine după cele câteva şedinţe făcute. Mi-e teamă că ar putea să scape. Mi-era foarte frică de ei când i-am revăzut, mi-era teamă că nu cumva să mă jignească iar„, a declarat ea cu lacrimi în ochi.

Citeşte şi Mesajul ÎNFIORĂTOR postat de unul dintre violatorii fetei din Vaslui

In legatura cu acest caz, luptatorul K1 Catalin Morosanu a declarat ca: „M-a revoltat foarte tare. Eu sa fiu tata, sa fereasca Dumnezeu sa fi fost fata mea i-as fi omorat pe toti sapte. Sa se faca dreptate! Ar trebuit sa fie trimisi in Amsterdam sa vedem cum sunt toti sapte sunt violati de homosexuali”.

PETIŢIA împotriva celor şapte violatori a depăşit 140.000 de semnături