MDRAP: Campanie de comunicare de 13 milioane de lei pe Facebook şi Youtube pentru promovarea oportunităţilor de finanţare

Campanie de comunicare de peste 13 milioane de lei, la Ministerul Dezvoltării Regionale, cu 100 de spoturi video pe Facebook și Youtube. Potrivit anunțului de licitație publică, este vorba despre încheierea unui acord cadru, cu trei agenți economici, pe o perioadă de 18 luni.

06 ian. 2018, 07:53
MDRAP: Campanie de comunicare de 13 milioane de lei pe Facebook şi Youtube pentru promovarea oportunităţilor de finanţare

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) a lansat o licitaţie deschisă, cu intenția de a derula „o campanie de comunicare pentru promovarea oportunităţilor de finanţare”.

Potrivit unui anunţ publicat în SEAP, este vorba deaspre încheierea unui acord-cadru cu trei agenţi economici, cu o durată de 18 luni şi cu o valoare estimată la 13.335.768,07 lei, fără TVA.

MDRAPFE vrea ca din această sumă să realizeze un ”concept de comunicare, minim 40 – maxim 100 spoturi video de 30 de secunde realizate în tehnica animaţie 3D (creaţie, producţie şi difuzare), difuzarea spoturilor video conform media planului şi campanie de promovare a spoturilor prin social media, pe canalele Facebook şi Youtube”, scrie Libertatea.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preţ, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de Programul Operaţional Asistenţă Tehnica 2014-2020.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 1 februarie, la ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 26 februarie, ora 18,00.