Meci SUSPECT DE BLAT în Liga I, s-a pariat masiv pe el. Casele de pariuri au micşorat cotele drastic

Partida programată luni, la Cluj Napoca, între Universitatea Cluj şi FC Botoşani, din cadrul etapei a 27-a din Liga I, este suspectată că va fi trucată. Suspiciunile au apărut după ce în cursul după-amiezii de joi la agenţiile de pariuri sportive s-au mizat sume uriaşe că la pauză vor conduce oaspeţii şi la final vor câştiga gazdele.

11 apr. 2014, 12:00
Meci SUSPECT DE BLAT în Liga I, s-a pariat masiv pe el. Casele de pariuri au micşorat cotele drastic

Acest tip de pariu, 2 pauză / 1 final, iniţial a avut în medie o cotă de 28.00, cotă care a scăzut drastic începând de joi, viata-libera.ro. Acest tip de reacţie din partea agenţiilor apare doar atunci când se mizează sume uriaşe pe un anumit pariu, lucru care se întâmplă de obicei când meciurile sunt trucate pentru a ieşi acel tip de pariu.

Citeşte şi Hagi revine pe banca tehnică. Pe cine ar putea prelua din vară. REZULTATE LIGA 1

De la cota iniţială (aproximativ 28.00) s-a ajuns ca joi seară multe dintre marile agenţii europene să scoată din ofertă acest pariu (2Pauză/1 Final). Printre altele, este vorba de bwin şi bet-at-home, care au luat această decizie de joi seară.

Citeşte şi Scandal de proporţii. Şapte fotbalişti arestaţi pentru trucarea meciurilor

Alte agenţii au scăzut cota drastic. Spre exemplu, la casapariurilor, care joi a reacţionat târziu şi seara încă avea cota 21, vineri dimineaţă a redus până la 2,95. Tot vineri dimineaţă, la superbet cota era 7, la fel ca la bet365, iar la publicbet era cota 5.