Romaniatv.net vă urează un „La mulţi ani!” Cele mai bune momente de la SuperRevelionul România TV, care a rupt audienţele şi în 2020

RomaniaTV.net vă urează să aveţi un an 2020 plin de bucurii, sănătate şi împliniri. România TV a avut şi în acest an cel mai spectaculos Revelion, fiind cel mai urmărit post de ştiri în noaptea dintre ani, cu o cotă de piaţă de aproape 12%. Aproape cinci milioane de români au ales România TV în noaptea dintre ani.

31 dec. 2019, 15:54

Super Revelionul 2020 a fost la România TV. Veti putea revedea artisti de renume în duet cu politicienii, dar si jurnalistii România TV. Duete muzicale de senzatie si vă garantăm, asa ceva nu ati mai vazut niciodată.

SUPERREVELIONUL ROMÂNIA TV, AUDIENŢĂ-RECORD
RTG% URBAN INTERVAL 16:00 – 02:00

1. ANTENA 1 – 10,9
2. ROMÂNIA TV – 5,3
3. PRO TV – 3,7
4. KANAL D – 2,9
5. ANTENA 3 – 2,2

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMADATA S.R.L.

Politicieni, miniştri, analiştii şi jurnaliştii, au făcut pereche cu artiştii, la România TV, în noaptea dintre ani. Sute de invitaţi speciali, într-un chef maraton. Cei mai iubiţi cântăreţi de către români au interpretat melodii de suflet. România TV a ocupat locul al doilea la nivel național și pe segmentul urban, cu SuperRevelionul  Postul de știri mai avea puțin și făcea milionul, o audiență mult peste 2019.Vă mulțumim că ne-ați urmărit. La mulți ani!

 

Ce ne aşteaptă în 2020

ZILE LIBERE pentru români în 2020 

COD RUTIER 2020. Se schimbă iar regulile rutiere. Ce trebuie să ştie toţi şoferii de la 1 ianuarie 2020

Pensii mai MARI începând de la 1 ianuarie 2020. Cine sunt românii norocoşi

Salariul minim creşte la 2230 de lei lunar. Ce trebuie să facă toţi angajatorii până pe 20 ianuarie 2020

Mesaje de Anul Nou 2020. Un An Nou Fericit tuturor!

Ce ne aşteaptă în 2020

COD RUTIER 2020: De la 1 ianuarie punctul de amendă urcă la 223 de lei

VACANTA DE PASTE 2020. Mai multe zile libere, când pică VINEREA MARE

Nu uitaţi de tradiţiile de Anul Nou

În întreaga lume există diverse obiceiuri și superstiții legate de noaptea dintre ani sau de prima zi a noului an. Sunt unele lucruri despre care se crede că aduc noroc, sănătate sau bunăstare. Altele sunt interzise, fiindcă aduc ghinion.

Se spune că așa cum veţi întâmpina anul nou, așa veţi petrece tot anul. Sunt câteva lucruri de care trebuie să ţineţi cont în noaptea dintre ani pentru ca anul 2020 să fie unul plin de belşug şi împliniri.

Ce ne aşteaptă în 2020

Salarii majorate consistent de la 1 ianuarie 2020 pentru aceşti bugetari 

Cartelele preplătite pot fi cumpărate fără buletin până pe 31 martie 2020 

WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de telefoane. Ce smartphone-uri nu vor mai avea acces la aplicaţie de la 1 ianuarie 2020 

Sărută pe cineva la miezul nopții
Se spune că cine nu se pupă în noaptea de Revelion va fi urmărit de ghinion în anul următor. Se pare că asta este cea mai cunoscută superstiţie de Anul Nou.

Poartă haine roșii
Începe un an nou, un ciclu nou – și tot așa e bine să începi și tu un nou capitol, de exemplu purtând de Revelion ceva nou (haină, poșetă, pantofi etc.). De asemenea, e bine să porți haine în culori vesele. În special culoarea roșie te ferește de rele în noul an și îți aduce noroc și iubire.

Fă cât mai mult zgomot la miezul nopții
Acesta este unul dintre cele mai vechi obiceiuri de Anul Nou. Are rolul de a speria și îndepărta spiritele rele. De aici provin și alte obiceiuri, cum ar fi folosirea pocnitorilor, petardelor și a artificiilor. Deci deschide dopul de la șampanie fix la miezul nopții.

CALENDAR ORTODOX IANUARIE 2020. Sărbători religioase, sfinţi, posturi

Deschide toate ușile înainte de miezul nopții
Acest obicei are scopul de a pofti afară vechiul an şi de a-l întâmpina pe cel nou. În felul acesta laşi energiile să curgă. În plus, e minunat să îţi aeriseşti casa ori de câte ori ai ocazia.

Nu plânge, vii vesel
Chiar dacă este un moment emoţionant, chiar dacă ai motive de tristeţe, nu plânge de Revelion. În felul acesta eviţi posibilitatea de a avea un an nou încărcat de tristeţe.

Prima persoană care îți intră în casă trebuie să fie un bărbat
Aceasta e o superstiție foarte cunoscută, chiar dacă discriminatorie. Şi bărbații sunt parțial discriminați. Cel mai bine e ca bărbatul care intră să fie brunet, ca să aducă noroc. Despre cei blonzi sau roșcați se crede că nu au o influență pozitivă.

PROFETII NOSTRADAMUS 2020. Un cutremur aproape de România va crea haos. Recesiune economică şi un război devastator

Asigură-te că ai bani la tine
Dacă ai bani la tine de Anul Nou, ai toate şansele să ai belşug în anul care urmează.

Mănâncă pește
Această tradiţie te va ajuta ca în anul ce va veni să pluteşti ca peştele în apă. În nici un caz să nu ai carne de pasăre pe masă. Superstiţia spune că poartă ghinion. Aşadar, porc, vită şi peşte.

Nu scoate nimic din casă, nici măcar gunoiul
Se spune că îţi dai sporul afară din casă dacă duci gunoiul. De aceea, lasă dusul gunoiului pentru data de 2 ianuarie.

Pune-ți o dorință
Este bine să îți pui o dorință și de Anul nou. Dacă nu crezi în dorințe care se îndeplinesc în mod miraculos, măcar propune-ți tu ceva anume ce să faci în anul care tocmai începe.

Femeile nemăritate își visează ursitul
Din bătrâni s-a păstrat ideea că, în noaptea dintre ani, femeile nemăritate își visează ursitul. Pentru asta, ele pregătesc în seara dinaintea Revelionului un vas cu apă, în care pun busuioc, un bănuț și o ramură de măr.

Indiferent dacă credeţi sau nu în aceste lucruri și dacă veţi respecta obiceiurile enumerate mai sus, vă dorim un An Nou fericit și multă sănătate!

Ce ne aşteaptă în 2020

EVALUARE NAŢIONALĂ 2020. Calendarul examenelor a fost publicat în Monitorul Oficial. Când vor avea loc

BACALAUREAT 2020. Schimbări importante pentru elevi şi profesori anunţate de EDU.RO