Omul care ştie cum sunt scoase fetele din ţară, o nouă înregistrare bombă. Care este legătura dintre clanul Baboi şi Cazul Caracal

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt. Între timp, scandalul din jurul modului cum a fost făcută ancheta continuă. 

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 19:31

Rock Xavi, corespondentul România TV, a realizat o nouă înregistrare bombă legat de cazul Caracal şi traficul de carne vie pe ruta România- Italia.

– Mi-ai trimis un mesaj vocal ca vrei sa vorbesti de clanul Baboi de la Roma
– Da…Cunosc cazul. Am vazut ca te-ai certat cu baietii si chiar voiam sa iti spun ca trebuie sa fii atent, ca oamenii nu sunt sanatosi la cap. 
– De cine vorbesti, de Baboi?
– De Baboi, de Baboi. –
– L-am deranjat mult..De unde-l cunosti?
– In trecut am avut asa, mici afaceri
– Ai lucrat cu fete?
– Am lucrat cu fete, da…
– Ai fost arestat in Italia?
– 2 luni, aproape 3.
– Pentru ce? Tot pentru prostitutie?
 – Stii cum e in Italia cu legile…te baga inauntru cu una si te scoate cu alta.
– Cati romani se ocupa de prostitutie? Daca poti spune un numar
– Un numar aproximativ..sunt multi . 

 

– Baboi are spate..Nu stiu daca stii, dar noi ne cunoastem intre noi..Il cunosc pe el, am baut…Traim in lumea asta si ne ajutam intre noi, ne dam sfaturi…Si de aici vine, din cunostinta in cunostinta…Nu pot sa iti spun un numar exact sau un clan exact. Sunt multi si clanurile sunt afiliate la cei mai mitiei, care vor sa faca un ban

– Cum ajung fetele in Italia?
– Iti spun cum procedez eu si altii…?
– In general…daca esti in lumea asta…
– In general se agata femei sarace. Sarace si cat mai proaste posibil. Sa fie un pic neduse la biserica, sa nu aiba creier, sa gandeasca prea mult, ca astea sunt cele mai bune. Astea isi tin gura inchisa, mai le tii sub amenintare, mai sub stress, mai o bataie, mai o dai in dragoste cu ele..Sunt multe feluri de a tine o femeie legata de tine 
– Cat produce o fata pe zi?
– Sunt zile si zile…200,300…Sub 200 nu exista.

– Daca o fata castiga 200 de euro, cati bani ajung la ea?

– Nu e ca ii dau bani la zi sau ii dau un procent…Ii mai dau acolo ceva, la sfarsit de saptamana. Nu o intretin eu? Nu eu am grija de ea? Nu am eu grija de ea, ajunge pe mana la albanezi…La marocani.

– Cu cate fete ati lucrat?

– Eu intr-un timp aveam 4, dar e greu..Deja intri in alte legaturi si trebuie sa faci plata in stanga si in dreapta ca sa poti sa rezisti.
– Baboi cate fete are?
– Baboi….Eu nu as putea sa iti spun un numar exact, dar pot sa iti spun ca lucreaza…are mai multi asociati.
– Are multe fete..
– Are multe fete..Le duce la unul, la altul…Nu poti..De unul singur n-ai cum sa tii multe fete.
– Mi-au povestit niste fete ca e un om violent, agresiv.
– Este..Cum ar putea sa stea o femeie la el? Ti-am spus… Femeile astea sunt alese cu grija si cu atentie, sunt femei slabe de inima – 6.01

– Am inteles ca Baboi are si minore..Cum le aduce daca in Romania e vama care face control? Cum trece fetele?
– Procura. Procura de la familie.
– Sunt fete aduse cu forta in Italia?
– Nu…Majoritatea sunt prostite. – 6.36
 – Asta inseamna ca sunt si fortate…
– Sunt si fortate…Tot prin amenintari, batai…

– La vama ce face?

-Este o persoana cunoscuta si la lume ii este frica. 

 – Politia Romana ce face la vama cand trec minore? Am inteles ca se platesc 50-70 de euro, e adevarat?
 – E adevarat…Daca vrei, iti dau si indicii…Te duci la vama la Nadlac si vezi ca este unul cu un jeep negru, mi se pare ca e un VW Jeep…il gasesti in PECO pe dreapta, toata lumea apeleaza la el. Il cunosc aia de la vama, omul trece lejer. 

Citeşte şi: Soţia lui Gheorghe Dincă, chemată de urgenţă la DIICOT. Va sta faţă în faţă cu criminalul din Caracal

 – E politist sau o persoana normala?

– Asta nu pot sa iti spun pentru ca nu stiu..Nu stiu daca e politist…Poate sa fie si om de-al lor, al vamesilor…Ca sa nu ia bani direct, tine omul ala acolo. 
 – Stii cine e persoana asta?
 – O stiu pentru ca am trecut si eu minori prin persoana asta. 

– Persoana asta iti trece absolut orice…si masini.Daca e masina furata, ti-o urca pe platforma lui, ca are…e un ML…un Mercedes. El are si platforma acolo in PECO, are de toate. E foarte bine pregatit. Si o masina furata ti-o ia si ti-o trece vama. – 

– Iti trece orice, copii minori, ce vrei tu –

– Ai auzit de cazul Caracal…Crezi ca pot fi in Italia Alexandra si Luiza? –
– E un caz complicat si foarte delicat.
– Chestia asta cu „ar putea fi in Italia” e si periculoasa…Orice politist bun trebuie sa intre in mintea criminalului ca sa isi poata da seama cum ar proceda criminalul respectiv. Am spus ca e periculoasa…Pune-te tu…atata amar de lume cauta fata asta…Ce ai face? Ai scapa de ea, nu?  – Ori ai lasa-o sa plece, ori ai scapa de ea in alte moduri. 
– Multi mi-au povestit de Baboi ca e mare boss in Craiova..crezi ca are treaba cu fetele? Da sau nu?
– Daca ar fi ceva, da…Daca intr-adevar ar fi ceva, el ar fi unul dintre oamenii care ar trebui sa stie. 

RECHIZITORIU: Cum a fost ucisă Luiza Melencu

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă, cel care a răpit fetele, dar şi la Ştefan Risipiceanu, acuzat că a violat-o pe una dintre ele.

Potrivit comunicatului DIICOT, în 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, Dincă a  observat-o pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani,  aşteptând în locul numit “a Văduvei” şi ”prin inducere în eroare, prin răpire şi prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală, inculpatul  a recrutat-o, (folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte  “la ocazie”),  determinând victima să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate”.

”Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susţinute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioşti unde a oprit şi, utilizând violenţa fizică şi verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranţă a banchetei din spate. Ulterior, inculpatul  a transportat victima cu autoturismul, la locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul Olt, prin răpire, contrar voinţei victimei, care s-a opus şi a strigat după ajutor, aceasta fiind în imposibilitate să coboare din autoturism întrucât fusese legată de banchetă, iar portierele şi geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat”, notează DIICOT.

Dincă a  aruncat din mers telefonul mobil al victimei  în vegetaţia de pe marginea drumului naţional E 70 şi ”a adăpostit victima în perioada 14 – 17.04.2019 (în locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul OLT) prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală ţinând-o permanent imobilizată de pat cu un lanţ metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini şi la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conţinutul constitutiv al infracţiunii de „trafic de persoane””.

Conform procurorilor, ”prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală”, Gheorghe Dincă a întreţinut în mod repetat, mai multe raporturi sexuale cu fata, ”la unul dintre aceste acte materiale, săvârşit în cursul zilei de 14.04.2019, după orele 12.00, participând simultan” şi Ştefan Risipiceanu..

”În sarcina acestuia s-a reţinut că, la 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, a ajuns inopinat la locuinţa inculpatului D.G. din municipiul Caracal, judeţul Olt, ocazie cu care l-a surprins pe acesta în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinţei şi a observat-o sechestrată în autoturism pe victima majoră M.L.M. În aceste împrejurări inculpatul R.Ş. i-a solicitat să-i permită întreţinerea de raporturi sexuale cu victima, iar, ca urmare a acordului exprimat ulterior de către inculpatul D.G., în cursul aceleaşi zile, prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală, a întreţinut raporturi cu victima M.L.M”, explică DIICOT.

La 17.04.2019, ca urmare a refuzului de a se mai supune tratamentului degradant şi violurilor repetate, Dincă a lovit-o puernic pe Luiza Melencu de mai multe ori cu pumnii, vizând zone vitale ale corpului, omorând-o.

”Ulterior, după ce a constatat decesul victimei, în scopul ascunderii infracţiunii de omor calificat, a ars cadavrul acesteia într-un butoi metalic pe care îl deţinea în curtea locuinţei sale”, susţin procurorii, adăugând că cenuşa, fragmentele osoase şi celelalte resturi rezultate în procesul de incinerare au fost transportate şi abandonate în vegetaţie, cel mai probabil la 18.04.2019, în liziera de pădure amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal.