Medicii au rezolvat-o pe femeia care avea ŞASE ORGASME pe zi şi era SATISFĂCUTĂ în trei secunde

Publicat: Luni, 08 Iulie 2013 09:37 // Actualizat: Luni, 08 Iulie 2013 11:25 // Sursa: RTV.net

O femeie din Olanda, care avea şase orgasme pe zi din cauza piciorului stâng, a fost tratată, după ce medicii i-au blocat un nerv. Astfel, ea se bucură de o viaţă normală şi nu mai atinge climaxul ori de câte ori aplică presiune pentru mai mult de trei secunde pe talpa piciorului stâng.

Cunoscută drept Doamna A, olandeza de 55 de ani avea şi şase orgasme pe zi din cauza unei condiţii bizare care era activată de  apăsarea tălpii stângi. Astfel, atunci când călca greşit, ea se simţea în al nouălea cer. Cu toate acestea, medicii au reuşit să o ajute după o mică operaţie, potrivit Mirror.

Citeşte şi Caz UNIC în medicină. Află în ce organ al corpului percepe o femeie orgasmul

"Sindromul orgasmului de picior", este o boală foarte rară, fiind cunoscut doar un singur caz. Astfel, bătrâna simţea aceeaşi excitare ca atunci când făcea sex cu soţul ei în momentul în care mergea sau chiar atunci când stătea nemişcată. Potrivit doctorilor, timp de 18 luni, femeia a trăit un adevărat calvar, având orgasme atunci când se aştepta mai puţin.

După mai multe cercetări, s-a descoperit că după doar trei secunde de apăsare a piciorului, femeie atingea climaxul. Astfel, doctorii au ajuns la concluzia că este vorba de nervul sciatic din piciorul ei care a fost deteriorat, blocând semnalele trimise de picior, dar nu şi pe cele trimise de vagin. Medicii au oprit şirul de orgasme spontane după ce au blocat nervul.

Citeşte şi Cele mai ciudate moduri de a ajunge la orgasm

"Era foarte evident şi era acompaniat de mişcări ale ochilor, creştearea intensităţii respiraţiei şi contractările caracteristice ale muşchilor din coapse şi şolduri. După fiecare orgasm, doamna A era obosită şi trebuia să se odihnească pentru câteva minute", au spus doctorii.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H