MESAJE DE PAŞTE 2016. FELICITARI DE PAŞTE de trimis familiei, prietenilor şi colegilor

MESAJE DE PASTE 2016. Romanii trimit cu ocazia sarbatorilor de Paste milioane de mesaje prin SMS. Dacă inspiraţia v-a părăsit, iată, mai jos, câteva exemple de mesaje pe care le puteti trimite celor dragi. 

01 mai 2016, 10:11
MESAJE DE PAŞTE 2016. FELICITARI DE PAŞTE de trimis familiei, prietenilor şi colegilor

MESAJE DE PASTE. „O singură dată pe an este Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paste fericit!”

„Fie ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”

Citeşte şi Protest împotriva sacrificării mieilor. Iubita lui Remus Cernea, într-o ipostază macabră

„Sfintele Sărbători de Paste să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paste Fericit!”

„Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paste Fericit!”

„Un iepuraş tare drăgălaş a iesit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…si Hristos a Înviat!”

„Iepuraşul mustăcios e de Paste norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

„Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!”

MESAJE DE PASTE 2016. „Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a Înviat!”

„Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!”

„Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună”.

„Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!”

„Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate”.

„Dincolo de cadouri, de petreceri, se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Incearca sa primesti lumina si sa o traiesti cu adevarat! Hristos a inviat!”.

SMS-uri DE PASTE 2016. „Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Va doresc cu ocazia sfintelor sarbatori sa va gasiti calea spre fericire si sa pasiti bucurosi in lumina Binelui. Hristos a inviat!”

„A sosit clipa mult asteptata a linistirii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit!”

„Dumnezeu sa va dea un curcubeu pentru fiecare furtuna, un zambet pentru fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune pentru fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Un Paste Fericit!”

„Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazrile din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!”. 

FELICITĂRI DE PASTE 2016. „Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”

„Sfintele sărbători de Paste să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos a Înviat!”

„Aş vrea sa petrecem Paştele împreună. Deşi nu e posibil, iţi voi fi alături cu sufletul şi sper ca puterea Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!”

Citeşte şi Masa de Paste: Cum să faci un festin sănatos

„Iţi doresc lumină din stralucirea soarelui, taină din sclipitul stelelor, armonia din acordurile ingeresti, iubirea pe care a pus-o Dumnezeu in intreaga Lui creatie si bucuria intalnirii cu Iisus Hristos. Le meriti pe toate, pentru ca ai adus vietii mele exact ceea ce-i lipsea… Un Paste Fericit!”

„Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet”.

„În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

„Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paste Fericit alături de toţi cei dragi!”