Mesaje de Sfântul Ştefan 2016: Urări de „La mulţi ani!” pentru cei care îşi sărbătoresc ziua numelui

Pe data de 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, îl sărbătorim pe Sfântul Ștefan, primul martir creștin condamnat la moarte de autoritățile iudaice din Ierusalim. Dacă ai prieteni sau rude care poartă același nume și vrei sa le trimiţi un gând bun, iată mai jos câteva sugestii de texte din care te poți inspira.

RomaniaTV.net
26 dec. 2016, 17:06
Mesaje de Sfântul Ştefan 2016: Urări de „La mulţi ani!” pentru cei care îşi sărbătoresc ziua numelui

„Mult noroc si tot ce-ti doresti. La multi ani!”

„Fie ca Sfantul Stefan sa-ti indeplineasca toate dorintele!”

„Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa iti calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! La multi ani!”

„Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire. La multi ani!”

„Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani!

„Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani!”

Citeşte şi  PROGNOZA METEO DE CRĂCIUN: Cum va fi vremea de Sărbători, pe regiuni geografice

„Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul ciocarliei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori! La multi ani!”

„Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine. La multi ani!”

„Un gand bun si-o sarutare, azi la ceas de-aniversare, Sfantul Stefan sa va ocroteasca, visele sa va-mplineasca! La multi ani!”

„Stefan – Hai noroc si voie buna, sa petrecem impreuna, c-astazi este o zi mare, si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!”

„Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani, dragul meu Stefan!”

„La multi ani! Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!”

„Sper ca sarbatoarea Sfantul Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!”

Citeşte şi  Mesaje de SFANTUL STEFAN: TRADIŢII, OBICEIURI SUPERSTIŢII de SFANTUL ŞTEFAN