Mesajul răscolitor transmis de soţul femeii sfâşiate de o haită de câini în Bucureşti. Ţi se rupe sufletul!

Ana Oros, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost ucisă de o haită de câini din zona Lacul Morii, sâmbătă, 21 ianuarie. Cei mai afectați sunt membrii familiei, iar soțul ei a transmis un mesaj emoţionant cu privirile la evenimentele care l-au lăsat văduv.

24 ian. 2023, 11:51
Mesajul răscolitor transmis de soţul femeii sfâşiate de o haită de câini în Bucureşti. Ţi se rupe sufletul!
Mesajul răscolitor transmis de soţul femeii sfâşiate de o haită de câini în Bucureşti. Ţi se rupe sufletul!

Mesajul răscolitor transmis de soţul femeii sfîşiate de o haită de câini în Bucureşti. Soțul femeii a transmis un mesaj copleșitor, la doar câteva zile după moartea ei. „Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a postat bărbatul pe o rețea de socializare.

Citeşte şi: Apar mărturii șocante în cazul femeii sfâșâiate de câini în Lacul Morii! Un bărbat care locuiește în zonă a rupt tăcerea: „A fost sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi”

„E teribil și copleșitor ce s-a întâmplat. Nu sunt cuvinte pentru asta! / Un om deosebit! Sa aveți puterea sa treceți peste un astfel de moment… Sincere condoleanțe! / Dumnezeu sa o odihnească în pace! / Ana a atins sufletul multor oameni și a inspirat prin curajul ei mereu. Multa putere vă dorim, să treceți cu bine peste această sfâșietoare pierdere! / Nu există, în niciuna dintre limbile pământului, un cuvânt suficient de potrivit care să îmbrățișeze o suferință atât de mare! Ar putea alina, e drept, infinit de puțin, vorbele lui Paler: a muri înseamnă a te muta într-o stea! Condoleanțe!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de bărbat.

Citeşte şi: Dezvăluiri sfâșâietoare în cazul femeii ucise de câini în Lacul Morii. Duhovnicul ei a spus tot adevărul: „Ana a murit din prea multă bunătate, din convingerea ei că binele învinge”

Prin intermediul Asociației Inițiativa pentru Responsabilitate Civică, familia Anei Oros a transmis un mesaj către toți cei care au auzit cutremurătorul caz. „Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei. Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaționale cele mai înalte. Cu profundă durere”, este mesajul transmi de familia Anei Oros.