Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale: Nu se poate, nu vreau eu acest lucru!

Vasile Şeicaru şi-a luat adio de la soţia sa în urmă cu 15 ani, când acesta a fost victima unui incendiu care i-a provocat moartea.

14 mai 2021, 21:59
Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale: Nu se poate, nu vreau eu acest lucru!

Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale. Gabriela a fost înmormântată într-un cimitir din zona Aviației din Capitală, acolo unde cântărețul a trecut pe crucea Gabrielei câteva versuri ale poetului Adrian Păunescu.

Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale: Nu se poate, nu vreau eu acest lucru!

Pe mormântul Gabrielei, care şi-a pierdut viaţa la doar 49 de ani, Vasile Șeicaru a trecut câteva versuri din poezia  „La adio”, scrisă de regretatul poet Adrian Păunescu.

„Nici nu pot nimic să-ți spun
Pe curand sau rămas bun
Apăru, numai nu, la adio tu”, este versul care este scris pe crucea Gabrielei și semnat „Vale”.

Citeşte şi: Poveste de dragoste în vreme de pandemie. Un bărbat s-a vaccinat pentru a putea pleca cu soţia la tratament în străinătate
 

Vasile Șeicaru, artistul a refuzat să mai locuiască în apartamentul în care s-a întâmplat această nenorocire!

„Sâmbătă, în jurul orei 15.30, soția lui Vasile Șeicaru, Gabriela, a fost găsită moartă în apartamentul familiei, din strada Speranței numărul 32.

În scurt timp, la fața locului au ajuns polițiștii de la serviciile Omoruri și Criminalistic, împreună cu un procuror și un medic legist, dar primele investigații par a sugera faptul că Gabriela Șeicaru, în vârstă de 49 de ani, și-a găsit sfârșitul în urmă unui nefericit accident.

„Soția mea Gabriela a absolvit în anul 1979 facultatea de Limbi străine, cu specializarea germană-engleză . A fost profesoară de limba germană la Școala nr. 2 din Galați, apoi redactor de cultură la cotidianul „Curierul național” . Timp de câtiva ani, până în 1989, a tradus și publicat, împreună cu Andrei Partoș, mai multe articole legate de viața și activitatea trupei Beatles, serial cunoscut pe vremea aceea sub numele de „Beatles, între legendă și adevăr„. În 2006, Gabi a plecat din lumea asta ! N-o va înlocui nimeni, pentru că nu se poate, și că nu vreau eu acest lucru!”, scrie Vasile Șeicaru în autobiografia sa.

Citeşte şi: Vasile Şeicaru a lansat o piesă, de Paşte: „Rugăciune … A venit şi-a treia zi”