Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu: „I-aş face un copil şi aş părăsi-o”

Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu. În cel mai recent podcast postat pe YouTube, trei dintre cei mai apreciaţi comedianţi din România, Micutzu, BRomania şi Vio, îşi spun părerea, în stilul lor caracteristic, despre criticul de modă, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz.

27 ian. 2021, 23:13
Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu: „I-aş face un copil şi aş părăsi-o”
Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu

Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu. Cei trei realizează o serie de podcast-uri, intitulată „Ţara arde”, iar în cel de-al doilea episod, în centrul discuţiei lor se află nimeni alta decât Dana Budeanu.

Comedianţii au fost provocaţi să participe la un joc, în care au trei opţiuni, dar şi trei femei din showbiz cărora să le atribuie câte o opţiune. Vedetele alese de organizatorul jocului au fost Cleopatra Stratan, Dana Budeanu şi Teo Trandafir. Iar opţiunile: „Fă-i un copil şi părăseşte-o„, „Mută-te cu ea, dar şi cu mă-sa şi cu cele nouă pisici ale ei” şi „Te căsătoreşti cu ea, dar devenii dependent de alcool”.

Citeşte şi: Dana Budeanu, despre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”

Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu

Dana Budeanu a fost cea mai comentată de cei trei comedianţi. Vio a recunoscut că este fan Dana Budeanu şi s-ar căsători cu ea.

BRomania, şi el la rândul lui, a mărturisit că o place pe stilistă, însă cel mai mult îşi imaginează cum ar fi sexul cu ea. „Mie, Dana Budeanu, mi se pare că joacă rolul ăla foarte asumat, a găsit nişa asta şi a purtat-o, evident, într-un mod extrem. Stai cu ea până îi faci copilul şi pleci (n.r. râde). Aş fi super dezamăgit, la câtă vorbăraie şi cum vorbeşte, să nu fie bombă sexul cu ea, aş fi surprins. Eu doar încerc să îmi imaginez partida aia şi e cea mai funny chestie pe care am văzut-o vreodată„, a mărturisit BRomania.

Micutzu a fost singurul dintre cei trei care a spus că nu o place pe Dana Budeanu, nu o consideră atrăgătoare, este prea dură, drept pentru care i-a atribuit următoarea opţiune: „Fă-i un copil şi părăseşte-o!”.

Eu spun că la Dana Budeanu se potriveşte asta cu „te căsătoreşti cu ea şi devii dependent de alcool”, că n-ai cum altfel să scapi de gura aia. Mai degrabă să fiu cu ea, dar să fiu alcoolic, să fiu rupt, să n-o aud. Mie nu mi se pare atrăgătoare. Eu cred că te face să te simţi ultimul c**at. I-aş face un copil Danei Budeanu şi aş părăsi-o„, a spus Micutzu despre Dana Budeanu, pe YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=pdzy8e_WiME&t=875s