Mihaela Geoană nu îi găteşte soţului său. Ce mănâncă Mircea Geoană FOTO

Celebru, bogat şi şarmant, Mircea Geoană (59 de ani) este şi un familist desăvârşit. Fostul candidat la preşedinţia României nu ratează nicio ocazie de a o răsfăţa pe soţia sa, Mihaela. Imaginile surprinse de paparazzii stau mărturie.

12 apr. 2018, 07:38

Recent, Mihaela şi Mircea Geoană şi-au făcut apariţia într-o zonă de lux din Capitală, scrie spynews.ro. Fără să stea pe gânduri, fostul politician şi-a dus nevasta într-un restaurant cu specific italian. Numai că, în loc să servească masa, acesta a decis să cumpere mâncare la pachet.

Citeşte şi Cum au dispărut partidele mici înfiinţate de Emil Constantinescu, Mircea Geoană şi Monica Macovei

Bărbat atent, Mircea Geoană a lăsat-o pe Mihaela să aleagă preparatele, el doar oferindu-i câteva sfaturi. Ba mai mult, la plecare, celebrul om politic a fost cel care a dus pachetele cu mâncare până la maşina familiei.

Deşi nu e treaba noastră, nu putem să nu întrebăm, oare câte femei ar vrea să aibă un astfel de soţ? Oare câte reprezentante ale sexului frumos ar vrea să fie în locul Mihaelei?

Căsătorit cu o machedoancă

Mircea Geoană are o soţie pe măsura bunului simţ care îl caracterizează. De origine aromână, Mihaela a fost crescută într-o familie care a respectat cu stricteţe tradiţiile. Femeia a mărturisit public că, pe vremea când era doar un copil, îi săruta mâna bunicului său. Respectul pentru familie şi pentru bătrâni este literă de lege la machedoni. În acest context, Mircea Geoană a învăţat câteva expresii de bază ale dialectului aromân.