Mihai Bendeac, GEST EXTREM după ce a rămas fără băutură. „Vă spun sincer. Am băut spirt Mona, recunosc!”

Mihai Bendeac a dezvăluit că după un spectacol la teatru, ajuns acasă, și-a dat seama că a rămas fără alcool în casă. În disperare de cauză, juratul de la iUmor a băut spirt Mona!

17 apr. 2021, 12:09
Mihai Bendeac, GEST EXTREM după ce a rămas fără băutură. „Vă spun sincer. Am băut spirt Mona, recunosc!”

Mihai Bendeac, GEST EXTREM după ce a rămas fără băutură. Actorul a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” de la GSP.

Mihai Bendeac, GEST EXTREM după ce a rămas fără băutură

Mihai Bendeac a făcut mărturisiri şocante în dialogul cu Ovidiu Ioaniţoaia. Actorul a dezvăluit că băutura sa preferată este whisky-ul. „Sunt prea poet, prea artist și în același timp, vă spun sincer că n-aș prea aș avea ce să fac cu banii. Am un anumit stil de viață care nu mă lasă să cheltuiesc. N-am pe ce să dau banii. Mă credeți sau nu mă credeți? Nu călătoresc… Câștig îndeajuns să-mi permit o sticlă de whisky la două zile, cât beau eu. Ha, ha, ha!”, a spus Mihai Bendeac, care a recunoscut că a apelat şi la ceva mai „exotic”: „În contextul potrivit beau și spirt Mona. Vă spun sincer. Am băut, recunosc! Și n-aveam nici pâine în casă. A fost un eveniment, la un moment dat, când m-am întors de la un spectacol. Întotdeauna, după un spectacol, orice s-ar întâmpla, trebuie să beau. 100-150 de ceva, ca să mă refac. N-aveam nimic în casă, doar spirt!”.

Mihai Bendeac, cel mai şocant moment din viaţa sa. „A fost o experienţă traumatizantă”

De ce nu se însoară Mihai Bendeac

Actorul nu plănuiește să se căsătorească, chiar dacă este unul dintre cei mai curtați burlaci din România. „Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină”