Mihai Constantinescu a murit sărac. Ce avere îi rămâne soţiei

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Artistul era internat în spital de câteva luni în spital, în comă indusă, după ce a suferit un stop cardio-resirator.    

RomaniaTV.net
29 oct. 2019, 17:13
Mihai Constantinescu a murit sărac. Ce avere îi rămâne soţiei

Mihai Constantionescu a murit. Mihai Constantinescu şi soţia lui au doar un apartament pe care Simona îl va moşteni după moartea lui. Cu toate că a cântat toată viaţa, artistul nu are conturile bancare pline. Mihai Constantinescu avea probleme de sănătate încă din 2018. 

În 2018, lui Mihai Constantinescu i-ar fi fost extirpat un rinichi. Operaţia nu a fost un succes şi artistul a avut parte de complicaţii urâte. Din pacate, acesta a fost declinul stării sale de sănătate. În ultimul an, cântăreţul a avut mai multe probleme.

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946 în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. Lansează piesa «Păpușa».

Mihai Constantinescu mai cânta cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări sunt făcute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. Titus Munteanu îl remarcă la una din audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.

Printre cele mai cunoscute piese din repertoriul său muzical se numără: „O lume minunată”, „Sus în deal”, „Dă-mi mâna, prietene”, „Ia-ți mireasă ziua bună”, „Câinii vagabonzi”.