Mihai Mărgineanu despre incidentele de la protestul din Capitală. „Vor pleca fără succes”

Mihai Mărgineanu despre incidentele de la protestul din Capitală. Artistul a comentat despre ce s-a întâmplat în fața Guvernului.

02 feb. 2017, 11:50
Mihai Mărgineanu despre incidentele de la protestul din Capitală. „Vor pleca fără succes”

Încă de miercuri dimineață mii de persoane s-au strâns în Piața Victoriei pentru a-și arăta nemulțumirea față de Ordonanța de modificare a Codurilor Penale, adoptată marți seară de Guvern, scrie libertatea.ro. Numărul protestatrilor a crescut constant odată cu lăsarea serii, depășind orice record din ultimii 27 de ani.

Citeşte şi INCIDENTE în Piaţa Victoriei, zeci de reţineri. Peste 350.000 de oameni au cerut în toată ţara demisia Guvernului VIDEO

Câteva persoane au aruncat cu fumigene și alte obiecte în jandarmii aflați în fața Guvernului. Unele dintre persoanele violente au aruncat cu gardurile puse de jandarmi pentru a delimita mulțimea.

Mihai Mărgineanu despre incidentele de la protestul din Capitală: „Sunt cei cu cagule pe mecle numai la manifestații”

Muzicianul Mihai Mărgineanu și-a spus părerea despre incidentele care au avut loc la protestul istoric din fața Guvernului.

„Când apar „galeriile” , serviciile sunt și ele pe acolo. Și nu neapărat serviciile românești . Pentru că aceste „galerii” nu sunt chiar cei pe care-i vedem pe stadioane. Sunt cei pe care îi vedem cu cagule pe mecle NUMAI la manifestații .
Dacă noi nu dăm curs violenței, ei vor pleca fără succes”, a spus artistul.

„Disperarea lor este prea mare, graba lor este foarte mare, prostia lor (dar și a noastră) este mare. Cea mai mare este, de fapt, infatuarea unora care prezintă simptone de complex a lui Dumnezeu!

Citeşte şi Dezbaterea privind graţierea şi codurile penale: Ministrul Justiţiei a primit cereri să-şi dea demisia, dar şi felicitări UPDATE

Săracii de ei, săracii de noi!

Am crezut preț de o clipă că ne-am făcut bine, dar totul arată a metastază, iar durerile nu mai trec nici măcar cu morfină. Și e mare lucru dacă nu se va lăsa cu operație directă pe teritoriu, pentru că vecinii nu dorm, nici nu le e somn pentru că vor avea musafiri de vază din America. Și trebuie să facă frumos.

O să iasă cu bătaie, cu trădare – sper ca ei să se simtă trădați – și avem (ne)șansa să se repete Turcia chiar la noi pe Dâmbovița. Nu-l văd pe despotul ăla care trebuie să apară. Să fie Klaus ? Să fie altcineva ?

Nu știu, dar ceva nu e în regulă!”, comentase anterior Mihai Mărgineanu.