Mihai Petre, DIN NOU TĂTIC. Soţia lui, ELWIRA, îi va dărui încă o fetiţă FOTO

Mihai Petre și soția lui, Elwira, sunt în culmea fericirii, deoarece așteaptă cu nerăbdare cel de-al doilea copil. Blonda este însărcinată în luna a șasea și urmează să aducă pe lume o fetiță, în luna august. Inițial, s-a zvonit că cei doi vor fi părinţi de băiat, dar se pare că destinul le-a rezervat o surpriză uriașă și că vor avea încă o fetiță, după cum Mihai chiar și-a dorit.

22 mai 2018, 13:44

Deși sarcina este destul de avansată, Elwira Petre organizează împreună cu soțul ei cea de-a șaptea ediție a competiției de dans sportiv, Romanian Open, unul dintre cele mai mari concursuri de gen din țară, scrie cancan.ro. 500 de perechi din întreaga lume vor concura week-end-ul viitor la Sala Polivalentă din București sub privirile a 13 arbitri internaționali.

Citeşte şi Veste BOMBĂ despre cuplul Elwira şi Mihai Petre. Se întâmplă din nou după 6 ANI

Pentru prima dată în România, în cadrul Romanian Open va avea loc și „Children European Grand Prix”, competiție organizată alături de Federaţia Europeană de dans sportiv.

„Mă bucur să promovez și anul acesta elita dansului mondial și mă bucur să le arăt oamenilor o parte din meseria mea. Dansul sportiv are o puternică latura educațională, modelează nu doar fizicul, ci și caracterul, motiv pentru care încurajez părinții să le propună acest tip de activitate copiilor. Atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 19.00, vor avea loc galele Romanian Open și pentru că avem niște super nume din lumea dansului sportive, vă promit un spectacol extraordinar”, a declarant Mihai Petre.