Mihai Trăistariu, decizie șocantă ca să fenteze moartea. Artistul vrea să se criogeneze: „Sunt foarte supărat când moare cineva drag. Și am găsit soluția”

Mihai Trăistariu nu suportă ideea de moarte și tocmai de aceea a luat o decizie radicală cu privire la momentul în care va îmbătrâni.

15 iul. 2022, 14:05
Mihai Trăistariu, decizie șocantă ca să fenteze moartea. Artistul vrea să se criogeneze: „Sunt foarte supărat când moare cineva drag. Și am găsit soluția”

Mihai Trăistariu nu vrea să fie înmormântat, așa cum se întâmplă cu majoritatea românilor care mor, ci vrea să fie criogenat, iar mai apoi trezit peste 1.000 de ani. În felul acesta, artistul speră să poată rămâne în viață mai mulți ani.

„Am găsit ceva pe internet cu criogenarea, am studiat puțin și am văzut că sunt deja peste 100 de oameni criogenați. A început prin anii 80, când un baschetbalist celebru din America era într-un stadiu terminal de cancer și au venit unii și i-au spus că dacă se criogenează, există șansa să rămână în viață, îl bagă în azot, îi scoate sângele și i-l înlocuiește cu o substanță. Sunt o grămadă de oameni care au urmat procedura, criogenarea se face, costă mult, poți să-ți criogenezi doar capul sau poți să-ți criogenezi tot corpul, eu așa aș vrea. Mie nu-mi place ideea de moarte, de aici pleacă totul. Mi-au murit părinții, mi-au murit animale de companie, și sunt foarte supărat când moare cineva drag și am găsit soluția. Prin criogenare, oamenii rămân fix la vârsta la care au murit.”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

Cântărețul vrea să vadă cum va evolua lumea și cum se va schimba omenirea peste atât de mulți ani.

„E fain să vezi ce va fi în viitor, asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi, cred că în 1.000 de ani o să zburăm cu toții. Tehnologia va avea un avans spectaculos și probabil noi vom vorbi prin telepatie, probabil vom zbura, eu cred și în teleportare și s-ar putea să ne și teleportăm, nu mai mergem cu vehicule. O să mergem la Paris în două secunde, multe vor fi posibile. Singura emoție pe care o am este că peste 1.000 de ani poate nu vom mai fi deloc, mai știm ce asteroid va veni? E interesant să știi că te trezești în viitor, cu altă civilizație, eu vreau să trăiesc această experiență. Vreau să mă criogenez, chiar dacă sună ciudat, nu mă deranjează. Aș face asta când îmbătrânesc de tot sau dacă aș avea o boală incurabilă, asta ar fi singura variantă pentru mine. Nu vreau să mor și să mă îngroape în pământ.”, a mai spus el.

Citește și Cât costă să închiriezi unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu de la malul mării pentru o noapte. „Am scăzut prețurile, nu găsești nicăieri”

Citește și Mihai Trăistariu, virulent după rușinea istorică de la Eurovision: „Anulăm voturile juriului și le punem pe cele ale computerului”