Milionar din Bucureşti reţinut pentru că şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia într-un apartament din Mamaia

Un bărbat din Bucureşti este acuzat că şi-a violat soţia şi ar fi încercat să o omoare, ținând-o cu capul într-o cadă jacuzzi aflată pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, fapte pentru care a fost reținut de polițiștii din capitală, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 13:54
Milionar din Bucureşti reţinut pentru că şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia într-un apartament din Mamaia

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, cercetat pentru tentativă de omor și viol.

Surse judiciare au declarat pentru Stiripesurse, că bărbatul care și-a violat și a încercat să își omoare soția, ținând-o cu capul într-o cadă tip jacuzzi, aflată pe un balcon al unui apartament din stațiunea Mamaia, este nimeni altul decât Mihai Bizu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București.

Acesta a ridicat până acum zeci de blocuri, în Popești Leordeni, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida, IMGB și comuna Chiajna.

„Compartimentul de informare si relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În data de 14.08.2020, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului B.M., cercetat sub aspectul infracţiunilor de tentativă de omor şi viol.

În ceea ce priveşte infracţiunea de tentativă de omor, probele administrate în cauză până în prezent au conturat următoarea situaţie de fapt:

În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane.

În cursul acestei zile, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracţiunile mai sus menţionate.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri. La activităţile efectuate pe raza judeţului Constanţa au participat şi lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Staţiunii Mamaia.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citeşte şi: IMAGINI ŞOCANTE. Nouă maşini spulberate la semafor de un camion VIDEO


loading...
Partenerii noștri