Criminaliştii au rămas şocaţi: „Cadavrul” a început să se mişte şi să vorbească

În cursul zilei de marţi, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de locatarii unui bloc, că vecina lor, cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, nu a mai fost văzută de câteva zile.

14 mai 2014, 09:58
Criminaliştii au rămas şocaţi: „Cadavrul” a început să se mişte şi să vorbească

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie şi împreună cu adiministratorul blocului au pătruns în apartamentul cu pricina, scrie cugetliber.ro. Femeia a fost găsită în dormitor, întinsă pe jos, toate indiciile ducând către un deces, motiv pentru care la faţa locului a fost trimisă o echipă de criminalişti, fiind considerată o moarte suspectă.

Citeşte şi Uimitor: Doctorilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat cu un BĂRBAT, după ce a suferit un ATAC CEREBRAL

„La început s-a constatat că nu are puls, motiv pentru care la faţa locului a fost chemată doar Poliţia. S-a considerat că nu este nevoie de o ambulanţă. Dar în momentul în care s-au demarat procedurile pentru ca trupul femeii să fie ridicat, aceasta s-a trezit”, a declarat comisarul şef Ion Ioniţă, adjunctul Poliţiei Medgidia.

Citeşte şi Blestem sau vrăjitorie? O femeie s-a transformat în bărbat imediat după moarte

Ulterior, la faţa locului a sosit şi un echipaj al Ambulanţei, medicii constatând că femeia suferise un atac cerebral, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţia Constanţa va demara o anchetă în acest caz.